Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Trainin die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Trainin om te bepalen of er concurrenten zijn voor Trainin die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Online software voor het beheren van vechtsportscholen, met lidmaatschapsbeheer, facturering, een website voor de sportschool, marketingtools en meer. Meer informatie over Gymdesk
bsport is het toonaangevende alles-in-één managementplatform voor de boutique fitness branche, waarmee studio's hun activiteiten kunnen optimaliseren en stroomlijnen. Meer informatie over bsport
Webgebaseerde oplossing die clubbeheer biedt via lidmaatschapsbeheer, planning, registratie, online betalingen en meer.
GymMaster is een krachtige oplossing voor clubbeheer met volledige functionaliteit op elk apparaat, 24/7 toegang en een webportaal voor je leden.
Gebruik de software en apps van Vagaro Salon om reserveringen aan te nemen, betalingen te verwerken, herinneringen te verzenden en je bedrijf te promoten. Startprijs: $ 25 per maand.
Oplossing voor online boeken, resourceplanning, het genereren van leads en rapportage voor fitnessstudio's.
Gymcatch helpt eigenaren van fitnessbedrijven tijd te besparen, de omzet te verhogen en een geweldige klantenservice te bieden.
TeamUp haalt de complexiteit uit het starten en runnen van een fitness-school, -box of -studio.
Rezeve is software voor het beheer van servicebedrijven waarmee je in een handomdraai een merkwebsite en -app kunt maken zonder te hoeven coderen.
Beheer je sportclub op een eenvoudige manier vanaf één plek met Resasports.
Online boekingssysteem voor zwemscholen. Laat de ouders online lessen en sessies voor hun kinderen boeken.
Eenvoudig, gestroomlijnd beheer voor fitnessscholen, yoga- en pilatesstudio's, muziek- en dansscholen en meer.
De complete software voor het beheer van zwemclubs en sportscholen: beheer lidmaatschappen, roosters, boekingen en betalingen op een slimme manier.
Ribbon helpt je om je onderwijsinstelling online te zetten met ticketing, planning, lidmaatschappen, videobibliotheken en meer.
Laat het nieuwe normaal werken met een krachtige app waarmee je je klanten, afspraken en betalingen online kunt beheren. Start je gratis proefversie.