Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Beste 15 alternatieven voor iEstate

Verken alternatieven voor iEstate die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor iEstate om te bepalen of er concurrenten zijn voor iEstate die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Het platform van ResMan is ontwikkeld om meergezinswoningen naadloos te beheren, voor efficiënte workflows en gratis live-chatondersteuning.
Yardi Breeze is intuïtieve en krachtige software voor vastgoedbeheer die verfrissend eenvoudig te gebruiken is, waardoor je zowel tijd als geld bespaart.
MRI Software is a leading provider of innovative real estate software applications and hosted solutions.
Krachtige software voor vastgoedbeheer die in één geïntegreerde oplossing alle functies combineert die jij nodig hebt om je bedrijf te runnen.
Cloudgebaseerde oplossing die is ontworpen om aan de behoeften van vastgoedbedrijven voor geleasede, onderverhuurde en in eigendom zijnde middelen te voldoen en ze te overtreffen. Meer informatie over Nakisa Real Estate
De complete softwareoplossing voor vastgoedbeheer om je werkdag te stroomlijnen en te zorgen dat jij je kunt richten op je bedrijfsresultaten.
DoorLoop is volledig aanpasbare software voor vastgoedbeheer die je helpt je panden vanaf één plek te beheren. Ontvang 1 jaar gratis.

Re-Leased

door Re-Leased Software Company

De vastgoedsoftware van Re-Leased biedt cloudgebaseerde software voor vastgoedbeheer, ontworpen voor verhuurders en vastgoedbeheerders.
Gebruiksvriendelijke software voor vastgoedbeheer voor kleine tot middelgrote verhuurders en vastgoedbeheerders. Onderteken huurcontracten, incasseer de huur en screen huurders.
monday.com is een cloudgebaseerd Work OS waar teams hun projecten en dagelijkse werkzaamheden uitvoeren, of ze nu op kantoor, thuis of onderweg zijn.
AMTdirect is de ultieme oplossing voor leaseboekhouding en administratie. Zorg voor naleving van FASB ASC 842 en ontvang vandaag nog een gratis demo.
Software voor vastgoedbeheer voor particuliere verhuurders en professionele beheerders met 10 - 5000 panden. Gratis proefperiode van 14 dagen.
Webgebaseerde softwareoplossing voor onroerendgoedbeheer die alle aspecten van onroerendgoedbeheer automatiseert voor appartementen, huizen en winkels.

Property Matrix

door Digital Waybill Courier Software

Property Matrix is de meest aanpasbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor vastgoedbeheer.
RoomMate Estelle is een vastgoedbeheersysteem ontworpen voor particulieren zoals verhuurders of beheerders van vastgoedportefeuilles op de middellange tot lange termijn.