Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Scaleway die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Scaleway om te bepalen of er concurrenten zijn voor Scaleway die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Serverback-upoplossing waarmee bedrijven van elke omvang automatisch bedrijfsgegevens kunnen herstellen en beschermen via e-mail en meer.
Cloudcomputingplatform voor het creëren van VM's, het ontwerpen en uitvoeren van webgebaseerde toepassingen, smart client-toepassingen en XML-webservices.
Veilige en aanpasbare rekencapaciteit in de cloud. Start toepassingen wanneer dat nodig is zonder voorafgaande verplichtingen.
Cloudgebaseerd platform voor bestandsopslag waarmee je bestanden in alle veiligheid kunt opslaan en uploaden.
Een cloud die is gebouwd voor ontwikkelaars.
Amazon Simple Storage Service (S3) is een platform voor het opslaan van objecten in de cloud dat is gebouwd voor veilige en eenvoudige gegevensverzameling, opslag en analyse.
Commerciële klanten hebben de flexibiliteit om uit meerdere edities te kiezen om aan specifieke zakelijke en technische vereisten te voldoen:
Rayven is een codevrij platform voor het gebruik van speciaal ontwikkelde oplossingen voor IOT, machine learning en voorspellende analyses.
Cloud Platform is een set van modulaire cloudgebaseerde diensten waarmee je alles kunt maken, van eenvoudige websites tot complexe toepassingen.
Ragic is een tool zonder code voor het digitaliseren van je bedrijfsprocessen.
Je besturingssysteem voor bedrijfsgegevens: verzamel, organiseer en begrijp je gegevens.
Breng je bedrijf de moderne tijd binnen door bedrijfsprocessen om te zetten in flexibele, gecentraliseerde cloud-apps. Geen codering vereist.
APPSeCONNECT is een integratieplatform als een service (iPaaS) dat alle belangrijke bedrijfstoepassingen met elkaar verbindt.
Met meer dan 50.000 klantinstallaties op de vijf continenten is Pandora FMS een out-of-the-box monitoringoplossing.
Lobster_data. De meest veelzijdige Data Hub. Volledig No-Code. Krachtige software voor alle integraties: tussen eigen systemen (EAI), met partners (EDI) en met devices (IoT). Meer informatie over Lobster_data