Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Beste 15 alternatieven voor Blackbaud Learning Management System

Verken alternatieven voor Blackbaud Learning Management System die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Blackbaud Learning Management System om te bepalen of er concurrenten zijn voor Blackbaud Learning Management System die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

SIT Alemira is er om je leerlingen betrokken te maken, je cursussen te schalen en je te helpen je trainingsdoelen te bereiken. Meer informatie over Constructor
SkyPrep is gespecialiseerd in het automatiseren en overzetten van elk aspect van je medewerkerstraining naar een online platform, eenvoudig en zonder gedoe. Meer informatie over SkyPrep
Het meest bruikbare, aanpasbare en betrouwbare leerplatform (met 99,9% uptime) voor universiteiten en K-12-scholen.
OpenEduCat is een uitgebreide open source ERP.
Gratis online leerbeheersysteem dat docenten van over de hele wereld een open source-oplossing biedt voor e-learning.
SCL is een van de toonaangevende systemen voor schoolbeheer met hoogwaardige onderwijs- en beheermodules.
Oplossing voor het beheer van klaslokalen die is ontworpen voor studenten en docenten met functies zoals analyse, realtime beoordeling en bibliotheken.
Edsby is een modern, cloudgebaseerd digitaal leerplatform ontworpen voor de unieke behoeften van K-12-scholen, staten/provincies en landen.
Classe365 is moderne software voor studentenbeheer met een studentinformatiesysteem, LMS- en CRM-functies voor het runnen van scholen, hogescholen, universiteiten en academies.
Schoolbox is een geïntegreerd alles-in-één LMS, communityportal en betrokkenheidsplatform voor het basis- en middelbaar onderwijs.
Webgebaseerde K-12 software voor school- en communicatiebeheer om alle aspecten van het schoolbestuur te beheren en te stroomlijnen.
ClassTrack is een intuïtief en krachtig LMS dat het werk vereenvoudigt voor docenten, studenten en beheerders.
EduHappy is een Schoolmanagementsysteem (SMS), Student Information System (SIS) en Learning Management System (LMS), ontworpen voor het onderwijs.
Via de innovatieve technologie en diensten helpt Blackboard for Business organisaties een strategisch voordeel te behalen met educatie.
Schoology, een bedrijf van PowerSchool, is het onderwijstechnologiebedrijf dat samenwerking in de leerervaring centraal stelt.