Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Protime die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Protime om te bepalen of er concurrenten zijn voor Protime die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.
Connecteam's alles-in-één app is krachtig en eenvoudig in gebruik en biedt taakplanning met GPS-statusupdates, ploegendienstnotities en meer.
Het pakket aan oplossingen van Synerion voorziet je van alles wat je nodig hebt om de tijd en aanwezigheid van werknemers te volgen, bewaken en rapporteren.
niikiis is de alles-in-één HR-software voor het mkb die de activiteiten van mensen stroomlijnt in elke fase van de levenscyclus van werknemers.
Een cloudgebaseerd HR-pakket gemaakt van 11 softwares die de cyclus van werknemers omvat: aantrekking, identificatie, ontwikkeling en betrokkenheid.
WebHR wordt goed beoordeeld en is leider in Cloud HR. Het helpt je bij het beheren van de belangrijkste activa in je bedrijf - je personeel.
monday.com is een cloudgebaseerd Work OS waar teams hun projecten en dagelijkse werkzaamheden uitvoeren, of ze nu op kantoor, thuis of onderweg zijn.
Jibble is een gratis app voor personeelsbeheer voor loonadministratie, aanwezigheid en naleving. Eenvoudig te gebruiken. Voor altijd gratis. Onbeperkt aantal gebruikers.
Op abonnementen gebaseerde software voor tijd- en aanwezigheid gehost in de cloud. Flexibel en gebruiksvriendelijk, zie wat TimeClock Plus voor jou kan betekenen.
Online HR-software die inactieve/actieve tijd, personeelsdossiers, distributie van HR-documenten, training en ontwikkeling en werving beheert.
kiwiHR helpt kleine en middelgrote bedrijven om HR-taken efficiënt aan te pakken met slimme en gebruiksvriendelijke software.
Slim en enorm flexibel HR-systeem. Eenvoudige implementatie, grote flexibiliteit en aanpasbaarheid zijn dingen die het mkb zeer waardeert.
Registreer, plan en beheer de werktijden van je werknemers.
Personeelsbeheer is eenvoudiger met Clockify: een app voor het bijhouden van tijden en aanwezigheid, het plannen en organiseren van taken en projecten

edays

door edays Absence Management

edays is een bekroond, cloudgebaseerd personeelsbeheersysteem dat is gemaakt voor organisaties die hun afwezigheid en verlof beter willen beheren.