Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Beste 15 alternatieven voor PLD Mentoring Platform

Verken alternatieven voor PLD Mentoring Platform die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor PLD Mentoring Platform om te bepalen of er concurrenten zijn voor PLD Mentoring Platform die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Software voor mentoring, coaching en organisatieontwikkeling.
Chronus is een leider in mentoringsoftware en ondersteunt impactvolle programma's voor bedrijven uit de Fortune 50 en de grootste organisaties ter wereld.
Het mentoringsoftwareplatform waarmee je je mensen moeiteloos kunt koppelen aan effectieve mentorschappen op elke schaal.
Guider zorgt voor een revolutie in de manier waarop organisaties hun mensen ondersteunen en ontwikkelen, met AI-gestuurde mentoring en coaching.
Medewerkermentoringsoftware die medewerkersbetrokkenheid stimuleert en mentoring rendabel maakt.
Software voor mentoring en leren van Qooper om je werknemers te omringen met de juiste mentoren, collega's, groepen en middelen voor een betere carrière.
PushFar is een wereldwijd toonaangevend platform voor mentoring en loopbaanontwikkeling, dat mondiaal duizenden klanten bedient. Meer informatie over PushFar
Mentorink is een cloudgebaseerd mentoringplatform dat je de tools biedt om slimme, gestructureerde en succesvolle mentorprogramma's uit te voeren. Meer informatie over Mentorink
Graduway is de marktleidende aanbieder van netwerk- en mentorplatforms voor alumni.
Mentoringmodules maken het gemakkelijk om je programma aan te passen. Voeg functionaliteit toe of verwijder deze om aan je behoeften te voldoen.
MentorCity biedt uitgebreide, gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve online mentoringsoftware voor bedrijven, scholen en verenigingen.
Volledige mentoring-software vanaf $ 2.495, volledig inclusief voor het eerste jaar en daarna slechts $ 99/maand. Hoger onderwijs vanaf $ 4.995.
Platform voor mentoring en het opbouwen van de gemeenschap dat een schaalbare mentoringoplossing biedt.
Art of Mentoring maakt mentoring eenvoudig met speciaal gebouwde software en door experts ontworpen trainingsmateriaal voor uitstekende ontwikkeling van mensen.
Flexibele en samenwerkende, op vaardigheden gebaseerde oplossing voor leer- en talentbeheer, waarmee iedereen zijn/haar vaardigheden objectief kan verzamelen en delen.

Vind meer software in: