Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Shopify POS die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Shopify POS om te bepalen of er concurrenten zijn voor Shopify POS die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

PayPal helpt meer dan 17 miljoen bedrijven met betalings- en kredietoplossingen.

RetailEdge

door High Meadow Business Solutions

Betaalbare, krachtige POS-software; geïntegreerde software voor kassasystemen en voorraadbeheer voor detailhandelbedrijven.
Square POS is een volledige point-of-sale-oplossing met verscheidene programma's, van het volgen van verkoop en voorraad tot uitgebreide analyses.
Dit kassasysteem voorziet restaurants van efficiëntie! Houd overzicht over je verkopen, train werknemers en neem mobiel bestellingen op
Square powers secure payments even when you dont use a reader. Virtual Terminal for over-the-phone transactions, Invoices and more!
Krijg de vrijheid om je eigen verbluffende website voor e-commerce te maken, precies zoals jij het wilt – en helemaal gratis.
Webgebaseerd open source e-commerceplatform dat helpt bij het creëren van een online winkel met thema's, betaling, verzendopties en meer.
Het op iPad gebaseerde mobiele POS en volledig uitgeruste managementplatform van Lavu zijn speciaal ontworpen om restaurantactiviteiten te stroomlijnen.
Square for Retail biedt alle tools om vlot te verkopen met een POS, online store, voorraad, hardware en betalingen die speciaal voor detailhandelaren zijn gebouwd.
Met Lightspeed Retail beheer je de verkopen en voorraden van al je verkoopkanalen met één gebruiksvriendelijk platform, en houd je meer tijd over om je bedrijf te runnen.
Verkooppunt en voorraadbeheer voor WooCommerce - WooPOS
Ordorite is een oplossing voor het beheer van bestellingen, speciaal ontwikkeld voor detailhandelaren in de sectoren meubels, bedden en dergelijke.
Geavanceerde, cloudgebaseerde POS-software voor winkels, ticketevenementen, lidmaatschapsdiensten en restaurants met snelle service.
ERP eenvoudig gemaakt voor detailhandelaren, restaurants, distributiebedrijven en ondernemingen op het digitale pad om hen te helpen concurrerend te blijven.
QuickBooks Point of Sale is an all-in-one solution with the software, hardware and payment service you need to sell online and in-store