Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Beste 15 alternatieven voor CapitalDigital

Verken alternatieven voor CapitalDigital die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor CapitalDigital om te bepalen of er concurrenten zijn voor CapitalDigital die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

De software van FPS GOLD voor online en mobiel eBankieren maakt het voor bankklanten gemakkelijk om overal en altijd toegang te krijgen tot hun rekeningen en deze te controleren.
Omnibanca is een platform voor digitaal bankieren dat digitale kanalen, verkoop en uitzonderlijke UX biedt, en het is een meervoudig kanaal en een centrale klant.

Intelligrow

door Intelligrow Consultancy Services

(0)
Een op het web en mobiele toepassing gebaseerde kredietoplossing en kernbanktoepassing voor financiële ondernemingen, microfinanciering en coöperatieve banken.
Modulair, multi-valuta, meertalig, voldoet aan sectornormen, flexibel en eenvoudig configureerbaar om aan specifieke behoeften te voldoen.
Ontwikkel robuuste mobiele financiële diensten voor je abonnees en zakelijke klanten, en genereer ondertussen meer inkomsten.

Novopay

door Novopay Solutions

(0)
Biedt een 100% digitale transactiebankier- en digitale kredietervaring.
Gebruiksvriendelijke software voor online bankieren. Online in 24 uur met je eigen branding. Probeer vandaag nog de gratis demo.
SBP Digital Banking Suite transformeert financiële instellingen in uitbreidbare platformbanken, met heerlijke klantervaringen. Meer informatie over SBP Digital Banking Suite
Een tool voor digitaal bankieren waarmee gebruikers hypotheken, onboarding, leningen, het openen van rekeningen en meer kunnen beheren.
Multichannel-bankoplossing waarmee zakelijke en particuliere klanten rekeningen, leningen, investeringen, verzekeringen en meer kunnen afhandelen.