Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Beste 15 alternatieven voor Pluralsight Flow

Verken alternatieven voor Pluralsight Flow die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Pluralsight Flow om te bepalen of er concurrenten zijn voor Pluralsight Flow die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

De Git Analytics-tool voor technische leiders
Jira is de populairste software-ontwikkelingstool die wordt gebruikt door flexibele teams. Miljoenen kiezen Jira om geweldige producten te plannen en te bouwen. Probeer het gratis! Meer informatie over Jira
ClickUp is één app die alle andere apps vervangt. Het is het werk van de toekomst. ClickUp is de snelstgroeiende app van 2019.
Asana is de manier om werk op grote schaal te organiseren en te beheren. Bekijk waarom Asana een toppresteerder is op Capterra. Meer informatie over Asana
monday.com is een cloudgebaseerd Work OS waar teams hun projecten en dagelijkse werkzaamheden uitvoeren, of ze nu op kantoor, thuis of onderweg zijn.
GoodDay is een platform voor werkbeheer voor projecten, taken, producten, tijd en teams en voor productieve, transparante samenwerking. Meer informatie over GoodDay
Door AI aangedreven resourceplanning en projectmanagement. Koppel je mensen, projecten en winst aan elkaar.
BCS bestaat uit webgebaseerde project management tools met open methoden die kwaliteit, efficiëntie en transparantie in projecten en processen creëren. Meer informatie over Projektron BCS
Wrike is software voor projectmanagement op ondernemingsniveau met sjablonen, urenregistratie, Gantt-diagrammen, Kanbanborden, rapporten en meer.
Aha! is populaire roadmapsoftware – vertrouwd door meer dan 5000 bedrijven. Meer informatie over Aha!
Projectbeheer, samenwerking en tijdregistratie voor teams van elke omvang: van kleine bureaus tot grote bedrijven. Begin vandaag nog met je gratis proefperiode!
Krachtig platform voor projectmanagement en samenwerking

PLANTA Project

door PLANTA Projektmanagement-Systeme

Klassiek, agile en hybride multi-projectbeheer met de PLANTA hybrid. Transparantie in alle projecten: datums, middelen, kosten.
een visuele samenwerkingstool waarmee je op een leuke, flexibele en lonende manier een gedeeld perspectief kunt creëren voor je team.
Webgebaseerde werkbeheeroplossing voor ondernemingen die totale zichtbaarheid, zinvolle samenwerking en betere productiviteit biedt.