Bekijk alternatieven voor ChatFox die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor ChatFox om te bepalen of er andere opties zijn voor ChatFox die je ook zou kunnen overwegen.

Motivosity is een softwareoplossing voor de erkenning van werknemers die de medewerkersbetrokkenheid en de bedrijfscultuur verbetert.
WebHR wordt goed beoordeeld en is leider in Cloud HR. Het helpt je bij het beheren van de belangrijkste activa in je bedrijf - je personeel.
Een eenvoudig platform voor prestatiebeheer met instelling van doelen, 360-graden feedback, erkenning van werknemers en betrokkenheidsenquêtes.
Toonaangevend talentmanagementplatform voor prestatiebeheer, 360-graden beoordelingen, realtime feedback, OKR's en sociale waardering. Meer informatie over Engagedly
Kazoo combines Goals & OKRs, Recognition, Feedback, Conversations, and Incentives within a single, easy-to-use platform.
Leapsome is een personeelsbeheerplatform dat wordt gebruikt door CEO's en HR-teams om hun medewerkers te ontwikkelen en hun bedrijf op te schalen. Meer informatie over Leapsome
A leadership platform creating higher-performing organizations.
Geïntegreerd platform voor betrokkenheid, erkenning en innovatiemanagement voor moderne werkplekken. Voor een gelukkig en productief personeelsbestand.
Zest in een app voor medewerkersbetrokkenheid waarmee je je managementstrategieën in realtime kunt afstemmen op de behoeften van je team.
Stimuleer medewerkers. Maximaliseer de prestaties. Appreiz is een complete oplossing voor medewerkersbetrokkenheid geïntegreerd met prestatiebeheer. Meer informatie over Appreiz
Flexibele en samenwerkende, op vaardigheden gebaseerde oplossing voor leer- en talentbeheer, waarmee iedereen zijn/haar vaardigheden objectief kan verzamelen en delen. Meer informatie over SkillsBoard
De UltiPro® cloudoplossingen voor HR, salarisadministratie en talentbeheer van Ultimate Software helpen organisaties de werknemerservaring te verbeteren en te laten groeien.
Employment Hero is een cloudgebaseerd platform dat de tools biedt om personeel te werven en te beheren door intensieve administratietaken van beheerders te stroomlijnen.
Betrokkenheid. Prestaties. Informatie. Quantum Workplace biedt moderne tools om je te helpen het succes van werknemers en bedrijven naar een hoger niveau te tillen.
Cloudgebaseerde loonadministratie, HR, werving, onboarding, leren, prestatie, opvolging, beloning, roostering, enquêtes, beloningen en meer.