Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor ProtoPie die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor ProtoPie om te bepalen of er concurrenten zijn voor ProtoPie die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Prototype als een professional met Indigo.Design – het complete ontwerp-naar-code-systeem dat UI-prototyping, ontwerpsystemen, gebruikerstesten en codegeneratie integreert in één platform. Meer informatie over App Builder
Axure is de krachtigste manier om te plannen, een prototype te maken en door te geven aan ontwikkelaars, allemaal zonder te programmeren.
Web- en mobiele prototyping-software waarmee ontwerpers in realtime kunnen samenwerken en interactieve hotspots kunnen creëren. Geen codering vereist.
On-premises UX-tool voor bedrijven die helpt om ontwerpen voor web en mobiel te maken via prototyping, delen, samenwerking en meer.
InVision is het platform voor digitaal productontwerp dat bedrijven helpt met prototyping, app-ontwerp en samenwerking.
Cloudgebaseerd en lokaal platform waarmee bedrijven aangepaste ontwerpen kunnen maken en prototypes kunnen delen met teamleden.
Geef elke fase van je levenscyclus van productontwikkeling een boost met Miro.
Configureer een clouddatabase naar zakelijke oplossingen zonder te hoeven programmeren. Bouw prototypes of grote bedrijfstoepassingen.
Anima is een platform voor ontwerp-naar-code. Het integreert met Figma, Adobe XD en Sketch. Het converteert je ontwerpen naar React, HTML en Vue.
Breng je bedrijf de moderne tijd binnen door bedrijfsprocessen om te zetten in flexibele, gecentraliseerde cloud-apps. Geen codering vereist.
De beste online publicatietool als je moeiteloos catalogi, brochures, tijdschriften, portefeuilles en meer wilt creëren en publiceren.
Een grafische vormgevingstool speciaal voor jou gemaakt. De niet-ontwerper. Maak sociale media-berichten, advertenties, presentaties, kaarten, flyers, en meer.
Iedereen kan bouwen, van bedrijfsgebruikers tot professionele ontwikkelaars, met behulp van het geavanceerde platform met zowel geen als weinig code.
Maak presentaties en socialemedia-graphics met behulp van een grafische vormgevingstool die werkt met slepen en neerzetten en professionele opmaken.
Snelle wireframing-software waarmee lean teams kunnen samenwerken, modellen kunnen creëren, versies kunnen besturen en gebruikerstests kunnen uitvoeren.