Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Aplas die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Aplas om te bepalen of er concurrenten zijn voor Aplas die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Wrike is software voor projectmanagement op ondernemingsniveau met sjablonen, urenregistratie, Gantt-diagrammen, Kanbanborden, rapporten en meer.

Sigrid

door Software Improvement Group

Sigrid in een SaaS-oplossing die aansluit op ISO 25010, om broncode van software te analyseren op verborgen risico’s en kwetsbaarheden. Meer informatie over Sigrid
Stratio Generative AI Data Fabric brengt gegevens met kwaliteit, beveiliging en zakelijke betekenis in handen van bedrijfsfuncties.
Scientrix is software van de volgende generatie voor de uitvoering van strategie en programmabeheer.
Vereenvoudig je productontwikkeling en verminder de time-to-market, kosten en risico's in een moderne webbrowser.
DataGalaxy is de eerste catalogus met gegevenskennis in de sector die organisaties helpt te begrijpen hoe hun hele bedrijf op gegevens draait.
Agile software voor het uitvoeren van strategieën om je zakelijke toekomst met succes samen te ontwerpen, realiseren en prioriteren.
Lobster_data. De meest veelzijdige Data Hub. Volledig No-Code. Krachtige software voor alle integraties: tussen eigen systemen (EAI), met partners (EDI) en met devices (IoT).
Zeenea is de datacatalogus van de volgende generatie die bedrijven helpt hun data-initiatieven te versnellen en datagestuurd te worden. Meer informatie over Zeenea Data Discovery Platform
Zet gegevens om in kennis. Ontgrendel de kracht van gegevensgestuurde inzichten en versnel de ontwikkeling van geneesmiddelen met DISQOVER. Meer informatie over DISQOVER
Dit platform haalt grote hoeveelheden gegevens uit meer dan 200 vooraf gebouwde connectoren, normaliseert ze en zet ze in één aantrekkelijk dashboard.
Accurity is een softwarepakket voor data intelligence dat gegevensbeheer, gegevenskwaliteit en referentiegegevensbeheer omvat.
Goedkope bedrijfsprocesautomatisering met weinig codering, voor back-office IT-processen en flexibele IoT-integratie met oudere IT-systemen.
Flexibel en volledig aanpasbare oplossing voor GRC.