Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor iDeals Board die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor iDeals Board om te bepalen of er concurrenten zijn voor iDeals Board die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Nasdaq Boardvantage is de toonaangevende leverancier van governance- en samenwerkingsoplossingen voor besturen, commissies en senior management. Meer informatie over Nasdaq Boardvantage
BoardPro biedt een slimme, elegante manier voor het mkb en non-profitorganisaties om met minder inspanning productieve bestuursvergaderingen te houden.
Diligent Boards is 's werelds toonaangevende oplossing voor het veilig creëren en distribueren van en samenwerken aan materialen voor bestuursvergaderingen.
OnBoard is software voor het beheer van virtuele bestuurs- en managementvergaderingen. Bestuur overal met vertrouwen. Start nu een gratis proefversie/ontvang een demo.
Convene is software voor bestuursmanagement waarmee je altijd en overal en op elk apparaat moeiteloos en veilig toegang hebt tot vergaderingen en documenten.
Software die de bestuurservaring vereenvoudigt door vrijwilligers te verbinden en communicatie te automatiseren. En ja, Boardable is betaalbaar.
Maak je vergaderingen efficiënter met iBabs: gebruiksvriendelijk, geavanceerde beveiliging, efficiënte besluitvorming en kosteneffectief. Meer informatie over iBabs
Een reeks samenwerkingsproducten voor teams en kleine bedrijven. Webconferenties, bestandsdeling en planning in de cloud.
Een uiterst veilige en papierloze oplossing voor het automatiseren van bestuursvergaderingen op basis van een iPad en tablet om samenwerking te verbeteren.
BoardBookit is beveiligde bestuursportaal-software die de manier transformeert waarop bedrijven betrokken zijn bij en samenwerken met hun bestuur.
Voor besturen en executive teams die willen overstappen van papieren vergaderingen naar een veilige digitalisering van vertrouwelijke informatie.
Besteed je te veel tijd aan het voorbereiden van bestuursvergaderingen? Aprio helpt je om je bestuur efficiënter en veiliger te laten werken. Probeer vandaag nog een demo.
Voer gesprekken met iedereen via elke desktop, browser, mobiele telefoon of videoapparaat overal ter wereld.
DiliTrust Governance is een gebruiksvriendelijke, zeer veilige SaaS-oplossing die is ontworpen om alle zakelijke en juridische activiteiten te beheren.
Asana is de manier om werk op grote schaal te organiseren en te beheren. Bekijk waarom Asana een toppresteerder is op Capterra. Meer informatie over Asana