Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Timewax die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Timewax om te bepalen of er concurrenten zijn voor Timewax die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

ClickUp is één app die alle andere apps vervangt. Het is het werk van de toekomst. ClickUp is de snelstgroeiende app van 2019.
Asana voor middelenbeheer. Krijg zichtbaarheid en plan tijdlijnen, pas werkbelasting aan en blijf op schema om doelstellingen te halen. Meer informatie over Asana
Wrike is software voor enterprise resource planning met Gantt-diagrammen, dashboards, rapportage, urenregistratie en geavanceerde beveiliging.
Collaboratieve visuele plannings- en afsprakensoftware om alle soorten bronnen te volgen, robuust en gebruiksvriendelijk.
Beheer de resources van je team op een samenwerkingsplatform waarmee je de werklast van je team effectief kunt plannen, inplannen en controleren.
Je essentiële projectmanagementfuncties aangedreven door automatisering. Zo intuïtief dat teams er direct mee aan de slag kunnen.
een visuele samenwerkingstool waarmee je op een leuke, flexibele en lonende manier een gedeeld perspectief kunt creëren voor je team.
ONEPOINT Projects is een geïntegreerde oplossing voor portfolio- en projectmanagement.
Je kunt nu elk bedrijfsmiddel zien en beheren, binnen elk project, bij elke fase van de projectcylus, over de hele organisatie, op één plek.
Al je informatie op één plek - beheer mensen, datums en deadlines, evenals de beoordeling en goedkeuring van de creatieve resultaten.
Optimaliseer het middelenbeheer met Celoxis. Wijs moeiteloos middelen toe, analyseer de capaciteit en ontwikkel voorspellende projectscenario's.
Krachtig platform voor projectmanagement en samenwerking
Productive is een resource management tool die je nodig hebt om winstgevend zaken te doen. Zoek knelpunten die geld kosten en tijd verbruiken.
Breng project- en resourcemanagement op één lijn met Google Workspace, realtime inzichten en financiële gegevens. Plan je quote-to-cash-proces slimmer.
Project Monitor is een op maat gemaakte oplossing voor het beheren van projecten. Met PM is projectmanagement elke dag voor iedereen toegankelijk.