Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor WebinarNinja die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor WebinarNinja om te bepalen of er concurrenten zijn voor WebinarNinja die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Zoom combineert videoconferenties in de cloud, eenvoudige online vergaderingen en groepsberichten in één gebruiksvriendelijk platform.
Video-webinarsoftware met HD-schermdeling, hostcontrole, dialoogvenster met vragen en antwoorden en rapportage na het webinar.
Webinar-oplossing die is ontworpen om je te helpen gekwalificeerde leads te genereren, klanten te behouden en effectieve presentaties te geven.
De toepassing werkt synchroon met de Gmail-account en ondersteunt communicatie via tekstberichten, audio- en videogesprekken.
FreeConferenceCall.com biedt HD-audioconferenties en online vergaderingen voor wel 1000 deelnemers – allemaal gratis.
ClickMeeting is een browsergebaseerd en functierijk webconferentieplatform, speciaal bedoeld voor drukke professionals om elkaar online te ontmoeten en te werken. Meer informatie over ClickMeeting
Online vergaderingen, videovergaderingen, online trainingen of presentaties organiseren en bijwonen.
BlueJeans is het vergaderplatform voor de moderne werkplek. Eenvoudig. Slim. Vertrouwd.
Hopin is een platform voor live online evenementen waarmee bezoekers overal ter wereld kunnen leren, communiceren en contact met mensen kunnen leggen.
Deel presentaties en multimedia veilig vanaf je bureaublad en krijg feedback van honderden deelnemers.
Bied virtuele klaslokalen met on-demand content aan je studenten, ongeacht welk mobiel apparaat ze gebruiken.
Webgebaseerd platform voor websitemarketing dat bedrijven helpt bij het genereren van leads en omzet via aanpasbare tools.
Livestorm is een oplossing voor webconferenties op maat voor bedrijven van elke omvang die op afstand vergaderingen en webinars willen hosten.
Voer gesprekken met iedereen via elke desktop, browser, mobiele telefoon of videoapparaat overal ter wereld.
Makers: je podium staat klaar. Maak boeiende webinars, live vraag-en-antwoord, workshops, livestreams en conferenties die in de browser worden uitgevoerd.

Vind meer software in: