Carerix alternatieven

door Carerix

Bekijk alternatieven voor Carerix die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Carerix om te bepalen of er andere opties zijn voor Carerix die je ook zou kunnen overwegen.

Stuur je vacature met één klik naar meer dan 100 vacaturesites. 80% van de werkgevers die een vacature plaatsen, vindt binnen 24 uur een goede kandidaat via de site!
BambooHR biedt geïntegreerde functies voor het volgen van sollicitanten (ATS) als onderdeel van dit bekroonde cloudgebaseerde softwarepakket voor HR-gegevens.
Breezy HR is een moderne, uniek visuele ATS met alles wat je team en jij nodig hebben om je wervingsprocessen te beheren. Het is AVG-compatibel. Meer informatie over Breezy
De leidende oplossing voor personeel en rekrutering waarmee meer dan 7000 agentschappen nu al tot 43% meer plaatsingen realiseren.
JobDiva is het toonaangevende wereldwijde kandidatenvolgsysteem (ATS) voor de best presterende uitzendorganisaties.
Zoho Recruit is complete online rekruteringssoftware en een kandidatenvolgsysteem voor recruiters en uitzendbureaus over de hele wereld.
Vul vacatures sneller met een wervingsoplossing die naadloos samenwerkt met je andere HR-systemen.
Recruiting solution that enables businesses to create a brand page, attract talent, and hire qualified candidates.
Kronos Workforce Ready is een volledige HCM-suite van geautomatiseerde en schaalbare tools die HR, payroll, tijd en aanwezigheid en meer integreert.
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources.
Greenhouse is een ATS en onboardingsoftware die is ontworpen om je wervingsproces te optimaliseren en een concurrentievoordeel te verkrijgen op het gebied van in dienst nemen.
Jobvite's ATS helpt interne wervingsteams om het hele wervingsproces te stroomlijnen. Bekijk een snelle demo!
Lever is de enige software voor het volgen van kandidaten die is gebouwd om toptalent te genereren en de samenwerking in het hele team te vergroten.
Toonaangevend cloudgebaseerd ATS met aanvragen en plaatsingen van vacatures, AI-ondersteunde selectie van kandidaten, interviews, onboarding, rapporten en meer.
JazzHR heeft als missie om het werven en aannemen van personeel eenvoudig, effectief en betaalbaar te maken, ongeacht hoe de groei van jouw bedrijf eruit ziet.

Vind meer software in: