Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Passportal die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Passportal om te bepalen of er concurrenten zijn voor Passportal die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Cloudgebaseerde toepassing die is ontwikkeld voor zakelijke communicatie om te helpen bij het beheren van chat, vergaderingen, bestanden delen en meer.
Ga je gang. Vergeet je wachtwoorden maar. 1Password onthoudt ze allemaal voor je. Sla je wachtwoorden op en log in op sites met één enkele klik.
Keeper transformeert de manier waarop bedrijven en personen wachtwoorden en digitale middelen beschermen om cyberdiefstal aanzienlijk te verminderen.
Wachtwoordbeheerder die speciaal is ontworpen voor groepen, teams en bedrijven. Beheer je gedeelde aanmeldingen op een snelle, gemakkelijke en veilige manier.
KeePass is een gratis, open source, lichtgewicht en gebruiksvriendelijke wachtwoordbeheerder.
Confluence is een open en gedeelde werkruimte die mensen verbindt met de ideeën en informatie die ze nodig hebben om hun beste werk te leveren. Meer informatie over Confluence
Breng je teams samen en verenig je workflow. Creëer, werk samen en sla informatie op, allemaal op één plek.
Dashlane Business combineert beveiliging op militair niveau en ultiem gebruikersgemak om een probleemloze wachtwoordoplossing te bieden.
Passly helpt IT-teams en managed services providers om slechte wachtwoordgewoonten van werknemers tegen te gaan door eenmalige aanmelding, meervoudige authenticatie en wachtwoordbeheer alles-in-één te combineren.
Myki elimineert de risico's van cloudopslag door je wachtwoorden en gevoelige gegevens offline te beschermen.
LastPass bedrijfsoplossingen helpen bedrijven de controle te krijgen over hun identiteitsbeheer met eenmalige aanmelding (SSO), wachtwoordbeheer en meervoudige verificatie (MFA).
Dropbox Business is de veilige oplossing voor het delen en opslaan van bestanden – geliefd bij werknemers en vertrouwd door IT-beheerders. Ga vandaag nog gratis aan de slag!
Bescherm je bedrijf en bespaar geld met RoboForm for Business.
MSP Manager biedt webgebaseerde helpdesk- en factureringssoftware waarmee je je IT-servicebedrijf met maximale efficiëntie kunt besturen.
Toepassingen en bureaublad delen en bekijken, annotatietools, chatberichten, webdia's en whiteboards.