Bekijk alternatieven voor Spike die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Spike om te bepalen of er andere opties zijn voor Spike die je ook zou kunnen overwegen.

Samenwerkingssoftware ontworpen om teams te helpen bestanden te delen, taken te beheren, samen te werken aan content, sneller te communiceren en meer gedaan te krijgen. Meer informatie over Samepage
Asana is de gemakkelijkste manier om al het werk van je team te organiseren en te beheren. Ontdek waarom bijna 6000 klanten op Capterra Asana 4,5 van de 5 sterren geven. Meer informatie over Asana
Dropbox Business is the secure file sharing and storage solution that employees love and IT admins trust. Start a free trial today!
ClickUp is één app die alle andere apps vervangt. Het is het werk van de toekomst. ClickUp is de snelstgroeiende app van 2019. Meer informatie over ClickUp
Plan je project, volg het en werk samen via de favoriete app voor projectbeheer van meer dan een miljoen gebruikers.
Front is de eerste gedeelde inbox waarmee teams kunnen samenwerken rond elke e-mail met meer transparantie, verantwoordelijkheid en efficiëntie. Meer informatie over Front App
De complete inbox voor teams: één plek om klanten te ondersteunen, taken te beheren en deals te sluiten, vanuit de plek waar teams van houden: e-mail.
Zoho Sprints is een flexibele projectmanagementtool die Scrum-teams helpt bij het plannen en volgen en altijd klaar te zijn voor verandering.
Jouw merkeigen interne sociale bedrijfsnetwerk om verbinding te maken, te communiceren en samen te werken.
Team work made easy. For businesses of all sizes.
An adaptive workspace simplifying Office 365 and giving access to all your (web/hosted) applications and information with one login.
Team messaging app Threads Documents store&share Social network Calendar Map
Vergeet groeps-e-mails, verloren nieuwsbrieven en vergeten berichten... Ontdek Cocoom: het kennisuitwisselingsplatform.
Trello is een visuele samenwerkingstool waarmee je op een leuke, flexibele manier een gedeeld perspectief kunt creëren voor je team.
Dropbox Business is de veilige oplossing voor het delen en opslaan van bestanden – geliefd bij werknemers en vertrouwd door IT-beheerders. Ga vandaag nog gratis aan de slag!