Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Notion die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Notion om te bepalen of er concurrenten zijn voor Notion die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Populair online whiteboardplatform voor samenwerking waar teams hun werk gedaan krijgen.
Obsidian is krachtige software voor kennisbeheer. Een extra brein voor op maat gemaakte oplossingen.
Dropbox Business is de veilige oplossing voor het delen en opslaan van bestanden – geliefd bij werknemers en vertrouwd door IT-beheerders. Ga vandaag nog gratis aan de slag!
Toepassing voor het maken van notities waarmee gebruikers handgeschreven notities kunnen maken, opslaan en beheren met behulp van Mac- en iOS-apparaten.
Slack brengt al je communicatie samen op één plek. Het is realtime berichten verzenden, archiveren en doorzoeken voor moderne teams.
Todoist helpt mensen zich te organiseren, zodat ze een aangenamer en rustiger leven kunnen leiden.
een visuele samenwerkingstool waarmee je op een leuke, flexibele en lonende manier een gedeeld perspectief kunt creëren voor je team.
Wrike is software voor projectmanagement op ondernemingsniveau met sjablonen, urenregistratie, Gantt-diagrammen, Kanbanborden, rapporten en meer.
Slite biedt een strakke samenwerkingsruimte voor je team om hun werk op te schrijven en te organiseren: van vergadernotities tot wiki's en brainstormdocumenten.
ClickUp is één app die alle andere apps vervangt. Het is het werk van de toekomst. ClickUp is de snelstgroeiende app van 2019.
Taakbeheerprogramma dat gestructureerde content, checklists, integratie met agenda's en meer biedt via meerdere oriëntaties.
Breng je teams samen en verenig je workflow. Creëer, werk samen en sla informatie op, allemaal op één plek.
Webgebaseerde app ontworpen om spreadsheets en documenten online op te slaan, te maken en te bewerken. Er zijn sjablonen, grafieken en opmerkingen beschikbaar.
Confluence is een open en gedeelde werkruimte die mensen verbindt met de ideeën en informatie die ze nodig hebben om hun beste werk te leveren. Meer informatie over Confluence
Platform voor het delen van bestanden waarmee gebruikers contacten, foto's, video's, presentaties, opnames en meer kunnen opslaan en delen.