Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Cortado MDM die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Cortado MDM om te bepalen of er concurrenten zijn voor Cortado MDM die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Centraliseert de besturing en het beheer van Android-, iOS- en Windows 10-apparaten door ze te vergrendelen in Kiosk Lockdown Mode.
Moderne, mobiele beheersoftware waarmee bedrijven eenvoudig mobiele apps en gegevens op verschillende apparaten kunnen beveiligen, implementeren en beheren.
Chimpa UEM is een EMM-platformoverschrijdende oplossing die het mogelijk maakt om mobiele apparaten in scholen en bedrijven te beheren, bewaken en beschermen.
Een krachtig UEM-platform voor distributie van mobiele apps en apparaatbeheer (MDM en MAM) met eersteklas beveiliging. Eenvoudige installatie, cloudgebaseerd.
EasyControl is een kant-en-klare oplossing voor het beheer van mobiele apparaten waarmee je je mobiele activa vanuit overal kunt beveiligen.
JumpCloud Directory-as-a-Service beheert en verbindt je gebruikers veilig met hun systemen, applicaties, bestanden en netwerken. Meer informatie over JumpCloud Directory Platform
Eén modern systeem voor loonadministratie, secundaire arbeidsvoorwaarden, HR en IT Meer informatie over Rippling
Beveilig, beheer en controleer mobiele apparaten. Ondersteunt Android-, iOS- en Windows-platforms.
Ontwerp, implementeer, beheer en beveilig wagenparken van ondernemingen op Android-apparaten. Realiseer automatisering, flexibiliteit en contactloos herstel gedurende de volledige levenscyclus.
Addigy biedt een toonaangevend cloudgebaseerd IT-managementplatform, specifiek voor het beheer van je Apple-ecosysteem.
SOTI MobiControl maakt het beheer van zakelijke mobiliteit eenvoudig. SOTI MobiControl maakt deel uit van een geïntegreerd pakket van mobiliteit en het IoT.
Een intuïtieve en gebruiksvriendelijke oplossing voor het beheer van mobiele Android-apparaten.
Inventariseer en beheer apparaten, apps en instellingen op computers en mobiele apparaten. Ondersteunt Windows, Mac, iOS, Android en Chrome OS.
Miradore is een cloudgebaseerd MDM (Mobile Device Management)/UEM-platform (Unified Endpoint Management) dat een slimmere manier biedt om Android-, iOS-, macOS- en Windows-apparaten veilig te beheren. Meer informatie over Miradore
De back-up- en opslagoplossingen van Automate kunnen voorzien in gegevensbescherming en herstel vanaf fysieke en virtuele machines. Ontvang je gratis rondleiding! Meer informatie over ConnectWise Automate