Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor SmartBid die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor SmartBid om te bepalen of er concurrenten zijn voor SmartBid die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Het grootste bouwnetwerk bundelt de krachten met een eenvoudig te gebruiken preconstructieplatform om het biedbeheersproces te stroomlijnen.
Procore software voor bouwbeheer hanteert bouwprojecten, middelen, mensen en financiën van planning tot afsluiting.
Archdesk is een toonaangevend platform voor het beheer van bouwoffertes dat de traditionele manier van dingen doen overtreft.
Webtoepassing waarmee je al je bouwprojecten op een eenvoudige en effectieve manier kunt beheren.
geavanceerde cloudgebaseerde aanbestedingssoftware voor hoofdaannemers.
Stimuleer groei met Sales Cloud 360, de toonaangevende verkoopoplossing die de productiviteit van vertegenwoordigers stimuleert op dit populaire CRM-platform.
Webgebaseerde software voor woningbouwbeheer om projectplanningen, wijzigingsorders, selecties, schattingen en meer te verwerken.
Krachtige en effectieve tools voor taakbeheer, contactbeheer en projectmanagement verpakt in een eenvoudig te leren en gebruiksvriendelijke interface.
Uitgebreide cloudgebaseerde oplossing voor projectmanagement, documentbeheer en financiën in de bouw.
monday.com is een cloudgebaseerd Work OS waar teams hun projecten en dagelijkse werkzaamheden uitvoeren, of ze nu op kantoor, thuis of onderweg zijn.
BIM 360 is de perfecte tool voor project-, veld- en BIM-managers om de levering te versnellen, geld te besparen en risico's te verminderen.
Cloudgebaseerd projectmanagementplatform dat bouwbedrijven helpt bij het bijhouden van kosten, contractbeheer en orderbeheer.
Collaboratieve visuele plannings- en afsprakensoftware om alle soorten bronnen te volgen, robuust en gebruiksvriendelijk.
De 12Build Matchmaker helpt je de juiste bouwspecialisten kiezen. Filter, stuur offerteaanvragen en werk samen aan het bouwproject!
Smartsheet is een online platform voor de uitvoering van werk dat organisaties van elke omvang in staat stelt om werk te plannen, te beheren, te automatiseren en erover te rapporteren.