Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Benchling die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Benchling om te bepalen of er concurrenten zijn voor Benchling die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Servergebaseerde webapplicatie voor laboratoriumbeheer voor biowetenschappelijke onderzoekers om biologische informatie te bewaren, beheren, delen en analyseren.
LabWare SaaS LIMS kan snel in elke laboratoriumomgeving worden geïmplementeerd om naleving, nauwkeurige resultaten en efficiënte doorvoer te garanderen.
Scispot is het moderne alternatief van ELN en LIMS en helpt de R&D van de levenswetenschappen om experimenten, inventaris en leveranciers op één locatie te beheren. Meer informatie over Scispot
Alles-in-één LIMS/ELN/Informatica - beheer gegevens en inventaris, automatiseer workflows, maak dashboards aan, deel informatie en nog veel meer.
Versnel je onderzoek: Labfolder is een elektronisch laboratorium-notitieboek (ELN) dat je helpt je onderzoeksgegevens te documenteren, organiseren en delen.
Van R&D tot productie tot kwaliteitsnaleving, de oplossingen van Abbott Informatics ondersteunen de volledige levenscyclus van je product.
Configureer een clouddatabase naar zakelijke oplossingen zonder te hoeven programmeren. Bouw prototypes of grote bedrijfstoepassingen.
Het krachtige en flexibele iVention Lab Execution System combineert LIMS-, ELN- en SDMS-functies in één informaticaplatform.
Agilent SLIMS brengt het beste van een LIMS en een ELN samen. Meer informatie over Agilent SLIMS
Het alles-in-één elektronische notitieboek voor laboratoria van eLabJournal bevat ook modules voor het volgen van monsters en protocolbeheer. Meer informatie over eLabJournal
Volgende generatie mobielvriendelijke laboratoriumbeheeroplossing die je helpt je pathologiecentrum beter te beheren en analyseren.
Alis is een cloud-gebaseerd kwaliteitsmanagement platform, met Quality Control, Quality Assurance en QESH management.
Betaalbare LIS Perfect voor het laboratorium van artskantoren. HL7-interfaces voor EPD en verzendingen naar referentielaboratorium. $ 400 per maand.
CGM SCHUYLAB is een gebruiksvriendelijk, op pictogrammen gebaseerd laboratoriuminformatiesysteem dat met je instrumenten communiceert en facturering en meertalige ondersteuning biedt.