Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor fitDEGREE die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor fitDEGREE om te bepalen of er concurrenten zijn voor fitDEGREE die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Virtuagym is de ultieme oplossing voor yogastudio's. Til je studio naar een nieuw niveau met onze alles-in-één oplossing. Meer informatie over Virtuagym
MINDBODY-software voor yogastudio's vereenvoudigt je studiobeheer: je kunt je klassen plannen, je succes bijhouden en betalingen verwerken, allemaal op één plek.
Software voor virtuele rondleidingen voor professionele fotografen en dronepiloten. Moeiteloos uploaden van full-motion video, foto's en panorama's.
Beheer lidmaatschappen en ontheffingen, neem 24/7 reserveringen aan, verwerk moeiteloos betalingen, stuur marketing e-mails en voer rapporten uit. Begint bij $ 25/maand.
Krijg de vrijheid om je eigen verbluffende website voor e-commerce te maken, precies zoals jij het wilt – en helemaal gratis.
Ontdek Fitli als je op zoek bent naar gebruiksvriendelijke software met een geweldige service voor een bescheiden prijs.
De software die exclusief is ontworpen voor yogastudio's. Verwerk registraties en betalingen, ledenbeheer en meer.
Strakke, eenvoudige software voor fitness-, dans- en yogastudio's. Klanten waarderen de service en ondersteuning. Ontdek waarom. GRATIS PROEFVERSIE.
Volledig geïntegreerd platform met online boekingen, aangepaste apps, personeelsplanning, het genereren van leads en rapportage voor yogastudio's.
GymMaster is een aantrekkelijke oplossing voor het ledenbeheer van studio's, toegankelijk op elk apparaat en volledig aanpasbaar aan jouw bedrijf.
Managementtool voor trainers, clubs en studio's gevestigd in Nederland of België. Gebruikers kunnen leden, agenda, betalingen en meer beheren.
Gymcatch helpt eigenaren van fitnessbedrijven tijd te besparen, de omzet te verhogen en een geweldige klantenservice te bieden.
De innovatieve yoga- en fitnesssoftware levert ervaringen van wereldklasse door middel van technologie en ontwerp.
Ribbon helpt je om je onderwijsinstelling online te zetten met ticketing, planning, lidmaatschappen, videobibliotheken en meer.
Eenvoudig, gestroomlijnd beheer voor fitnessscholen, yoga- en pilatesstudio's, muziek- en dansscholen en meer.