Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Beste 15 alternatieven voor Ingenious Partner Marketing Platform

Verken alternatieven voor Ingenious Partner Marketing Platform die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Ingenious Partner Marketing Platform om te bepalen of er concurrenten zijn voor Ingenious Partner Marketing Platform die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Bouw klantenrelaties voor het leven op met gegevensgerichte digitale marketing. Meer informatie over Salesforce Marketing Cloud
Digitale-marktinformatiebedrijf dat door 100.000 bedrijven wordt gebruikt voor wereldwijde strategische inzichten tussen apparaten. Meer informatie over Similarweb
TUNE bouwt technologie die succesvolle marketingpartnerschappen op mobiel en internet mogelijk maakt.
CAKE van Sysco heeft zijn POS-systeem ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van restaurants. Een eenvoudige, intuïtieve en kostenvriendelijke oplossing.
Het alles-in-één marketingplatform van Mailchimps helpt kleine bedrijven met slimmere marketing, zodat je sneller kunt groeien.
Krijg snelle, eenvoudige rapportage en dashboards over marketingprestaties met merklogo's, geplande e-mailrapporten en CRM-integratie.
Krachtige, gebruiksvriendelijke software voor marketing automation die gekwalificeerde leads helpt genereren en marketinguitgaven vertaalt naar omzet.
Aanbevelingssoftware die aansluit. Krijg meer klanten met toonaangevende software voor aanbevelingsmarketing die samenwerkt met je bedrijf.
Verzamel marketinggegevens over de volledige trechter, waaronder kosten, advertentiemateriaal, biedingen en inkomsten uit advertenties voor elke partner, apparaat en platform.
SaaSquatch is ideaal voor bedrijven met meer dan 10.000 klanten en is het enige platform voor verwijzingen, partners en loyaliteit voor de digitale economie.
Verander transactionele B2B-relaties in goed presterende partnerschappen met behulp van een toonaangevend platform voor partnerrelatiebeheer.
Tracknow is affiliate software waarmee je een affiliate-programma kunt starten of een oplossing voor affiliate marketing kunt creëren.
Hootsuite is het meest gebruikte platform voor het beheer van sociale media, vertrouwd door meer dan 800 bedrijven uit de Fortune 1000.
Influitive – voorheen AdvocateHub – is een slim communityplatform dat B2B-bedrijven helpt om klanten te werven, je klantenbestand te laten groeien en klanten te behouden, op grote schaal.
PartnerStack is de volledige, stapelbare oplossing voor SaaS-partnerschappen. Volledige ondersteuning van je partnermarketing, verwijzingen en de behoeften van jouw resellerkanaal.