Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor WhatsApp die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor WhatsApp om te bepalen of er concurrenten zijn voor WhatsApp die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Microsoft Project is een eenvoudige maar krachtige tool om werk te beheren, van snelle projecten tot complexere initiatieven.
Video-webinarsoftware met HD-schermdeling, hostcontrole, dialoogvenster met vragen en antwoorden en rapportage na het webinar.
Webinar-platform voor G-suite-apps gebruikt door meer dan 2 miljoen zakelijke gebruikers. Webinars, webcasts, live video, web conferencing software.
Beveiligde berichten-app die kleine bedrijven helpt hun klanten op de hoogte te houden van nieuws, evenementen en promoties.
Skype is de eigen VoIP-software van Microsoft voor gratis internettelefonie, videovergaderingen, tekstberichten versturen en chatten.
De toepassing werkt synchroon met de Gmail-account en ondersteunt communicatie via tekstberichten, audio- en videogesprekken.
Hierdoor voelt zakelijke communicatie net zo natuurlijk aan als communiceren met vrienden.
Het is ideaal voor bedrijven van elke omvang en bestaat uit een tool voor klantenbinding die gebruikers opties voor merkontdekking binnen e-commerce biedt.
Workplace verbindt iedereen in een organisatie met behulp van vertrouwde Facebook-functies zoals chatten, videogesprekken, berichten en groepen.
Volledig uitgerust cloud-telefoonsysteem waarmee bedrijven oproepen en sms-berichten op mobiele en vaste toestellen kunnen ontvangen.
Cloudgebaseerde oplossing waarmee bedrijven e-mails over meerdere gebruikersaccounts kunnen verzenden, ontvangen, organiseren, vertalen en plannen.
Cloudgebaseerd POS-systeem voor verkoop in de winkel, online en onderweg. Je hoeft maar één systeem te gebruiken om via alle kanalen te verkopen.
Online vergaderingen, videovergaderingen, online trainingen of presentaties organiseren en bijwonen.
Maakt binnen enkele seconden verbinding met elke pc of server over de hele wereld. Bedien een partner-pc op afstand alsof je ervoor zit.
Oplossing voor bestandsoverdracht met elegante achtergronden en aanpasbare e-mails die 100 GB aan gegevens kunnen opslaan en 20 GB kunnen overbrengen.