QuickHR

QuickHR alternatieven

door Enable Business

Bekijk alternatieven voor QuickHR die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor QuickHR om te bepalen of er andere opties zijn voor QuickHR die je ook zou kunnen overwegen.

Bespaar tijd en geld en krijg gemoedsrust met ADP Workforce Now, de gebruiksvriendelijke en complete oplossing voor het beheer van menselijk kapitaal.
Gusto maakt salarisverwerking, secundaire arbeidsvoorwaarden en HR verfrissend eenvoudig voor kleine bedrijven.
Stroomlijn de HR- en salarisadministratieprocessen en krijg snelle toegang tot werknemersgegevens met behulp van één intuïtief platform.
BambooHR biedt geïntegreerde functies voor het volgen van sollicitanten (ATS) als onderdeel van dit bekroonde cloudgebaseerde softwarepakket voor HR-gegevens.
De UltiPro® cloudoplossingen voor HR, salarisadministratie en talentbeheer van Ultimate Software helpen organisaties de werknemerservaring te verbeteren en te laten groeien.
Kronos Workforce Ready is een volledige HCM-suite van geautomatiseerde en schaalbare tools die HR, payroll, tijd en aanwezigheid en meer integreert.
iCIMS helpt je bij het aantrekken van, communiceren met en volgen van kandidaten op één locatie om je wervingsproces te vereenvoudigen en goede wervingen te doen.
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources.
Elimineer de stress en complexiteit van de HR-administratie voor jou en je medewerkers.
Krachtige, enkelvoudige toepassing met één gebruikerservaring en geen interfaces. Elimineert het onderhouden van interfaces tussen de module en de database.
Een bekroonde, cloudgebaseerde tool voor het stroomlijnen van urenstaten, in- en uitchecken en alle soorten verlof. Intuïtief maar krachtig.
Greenhouse is een ATS en onboardingsoftware die is ontworpen om je wervingsproces te optimaliseren en een concurrentievoordeel te verkrijgen op het gebied van in dienst nemen.
WebHR wordt goed beoordeeld en is leider in Cloud HR. Het helpt je bij het beheren van de belangrijkste activa in je bedrijf - je personeel.
Eén modern systeem voor loonadministratie, secundaire arbeidsvoorwaarden, HR en IT
Hoogwaardige oplossing ontworpen voor effectieve samenwerking, communicatie, sociale netwerken en workflow- en kennisbeheer. Meer informatie over Bitrix24

Vind meer software in: