Relias Healthcare LMS alternatieven

Verken alternatieven voor Relias Healthcare LMS die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Relias Healthcare LMS om te bepalen of er concurrenten zijn voor Relias Healthcare LMS die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Lanteria is een product voor HR-beheer met 7 verschillende oplossingen, dat perfect is geïntegreerd met Office 365 en SharePoint.
Vind, beheer, betaal en behoud uitzonderlijk talent met de gebruiksvriendelijke software voor HR en de loonadministratie van Paycom, allemaal binnen één toepassing.
SkyPrep is gespecialiseerd in het automatiseren en overzetten van elk aspect van je medewerkerstraining naar een online platform, eenvoudig en zonder gedoe.
Flexibele en samenwerkende, op vaardigheden gebaseerde oplossing voor leer- en talentbeheer, waarmee iedereen zijn/haar vaardigheden objectief kan verzamelen en delen.
Gratis online leerbeheersysteem dat docenten van over de hele wereld een open source-oplossing biedt voor e-learning.
Het meest bruikbare, aanpasbare en betrouwbare leerplatform (met 99,9% uptime) voor universiteiten en K-12-scholen.
Prijswinnend LMS dat cursisten en beheerders waarderen. Train je werknemers, klanten en partners met gemak. E-comm, SSO en sociale functies. Meer informatie over Absorb LMS
SIT Alemira is er om je leerlingen betrokken te maken, je cursussen te schalen en je te helpen je trainingsdoelen te bereiken. Meer informatie over Alemira
Het WeSchool-platform helpt organisaties en docenten om effectievere leerervaringen te creëren door middel van eenvoudige en slimme technologie.
Oplossing ontworpen om de manier waarop bedrijven hun werknemers, partners en klanten trainen te optimaliseren.
Vergroot de betrokkenheid van leerlingen en het behoud van kennis in het hoger onderwijs en bedrijfstrainingen.
Beedeez is een innovatief sociaal leerplatform dat zich toelegt op professionele training.
Het SAP Litmos-leerplatform stelt duizenden bedrijven wereldwijd in staat om in het moment trainingen te geven. Meer informatie op de website van Litmos.
BrainCert is de gemakkelijkste manier om online te leren, les te geven en samen te werken. BrainCert biedt vier producten in één uniforme oplossing.
DigitalChalk LMS is hoog beoordeeld door experts uit de sector en geliefd bij klanten. Het biedt volledige functies, fanatieke ondersteuning en uitstekende waarde.