Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor GeoMedia die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor GeoMedia om te bepalen of er concurrenten zijn voor GeoMedia die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Online en lokale oplossing die bedrijven helpt met gegevensbeheer, voorspellende modellen, geocodering, planning en meer.
Oplossing voor intelligent in kaart brengen voor het bedrijfsleven, overheid en onderwijs; desktop mapping en ruimtelijke analyse.
Tree Inventory Software, GIS/GPS, Mapping, Data Management, Reporting, Work Orders, Service Requests, Ecosystem Services, and more.
Carto is een open source, cloudgebaseerd platform voor locatie-informatie waarmee gebruikers inzicht kunnen krijgen door gegevens te visualiseren en te analyseren.
NextBillion.ai is een ruimtelijke-gegevensplatform dat ondernemingen helpt complexe locatieproblemen aan te pakken en locatiegegevens te beheren.
Als je je bedrijfsgegevens op een nauwkeurige kaart bekijkt, kunnen verborgen patronen, relaties en trends in je bedrijf zichtbaar worden gemaakt.
Zet gegevens om in heldere, visuele kaarten en grafieken die waardevolle zakelijke inzichten leveren.

Vind meer software in: