Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Dentrix Ascend die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Dentrix Ascend om te bepalen of er concurrenten zijn voor Dentrix Ascend die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Krachtige, flexibele, betaalbare software voor het beheer van tandheelkundige praktijken. Een uitgebreide oplossing voor tandheelkundige praktijken.
Curve Dental is de toonaangevende leverancier van cloudgebaseerde praktijkbeheersoftware voor moderne tandartsen.
Software voor tandheelkundige visualisering die tandartsen helpt bij het leveren van de juiste diagnoses en het bepalen van de juiste behandeling.
Software voor het beheer van tandartspraktijken met e-herinneringen, e-controles, e-vragenlijsten, e-backup en e-recepten.
Cloudgebaseerde software voor het beheer van tandartspraktijken en zakelijke diensten
Managementsoftware voor tandheelkundige praktijken die notities en dossiers verwerkt, verzekeringsclaims indient en herinneringen voor afspraken verzendt.
Dentrix Enterprise is praktijkbeheersoftware die speciaal is ontwikkeld voor de complexiteit van de zakelijke markt.
HIPAA-conforme, lokaal geïmplementeerde oplossing voor praktijkbeheer waarmee medische faciliteiten patiëntendossiers, betalingen en meer kunnen beheren.
Een complete software-oplossing voor tandartspraktijkbeheer die bestaat uit planning, beeldvorming, dossiers, parodontale behandeling, praktijkanalyses en meer.
Biedt superieure beheer- en klinische functionaliteit voor praktijken van elke omvang en specialiteit.
Cloudgebaseerd praktijkbeheer en röntgensysteem voor controle over het hele zorgtraject.
Praktijkbeheer voor tandartsen/artsen. Uitgebreide EPD en proactieve patiëntenzorg. Nieuwe patiëntenwerving en omzetgroei.
Novadontics is een alles-in-één cloudgebaseerde oplossing voor grafieken, planning, beeldvorming, e-claims, e-recepten en meer.
Cloudgebaseerde software voor praktijkbeheer met beste waarde. Eén of meerdere locaties: beheer en laat je bedrijf met gemak groeien.