Verken alternatieven voor Speakap die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Speakap om te bepalen of er concurrenten zijn voor Speakap die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Igloo is een toonaangevende leverancier van digitale werkplekoplossingen die bedrijven helpt meer te bieden dan het traditionele intranet.
Cloudgebaseerde oplossing die helpt bij communicatie met klanten door middel van zakelijke interacties, automatisering, berichten en meer.
Connecteam's alles-in-één app is krachtig en eenvoudig in gebruik en biedt taakplanning met GPS-statusupdates, ploegendienstnotities en meer.
The Hub is een toonaangevend multi-site intranet dat is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elk bedrijf, groot of klein, met gratis upgrades en ondersteuning.
monday.com is een cloudgebaseerd Work OS waar teams hun projecten en dagelijkse werkzaamheden uitvoeren, of ze nu op kantoor, thuis of onderweg zijn. Meer informatie over monday.com
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.
Wrike is software voor projectmanagement op ondernemingsniveau met sjablonen, urenregistratie, Gantt-diagrammen, Kanbanborden, rapporten en meer. Meer informatie over Wrike
Moderne medewerker-app en portal-oplossing, met een gepersonaliseerde feed voor interne communicatie, video's, training, delen en appmeldingen.
niikiis is configureerbare alles-in-één software voor werknemerservaringen voor kleine en middelgrote bedrijven.
Our suite of applications & functional integration platform helps you organize, integrate, and communicate with a unified experience.
Hoogwaardige oplossing ontworpen voor effectieve samenwerking, communicatie, sociale netwerken en workflow- en kennisbeheer. Meer informatie over Bitrix24
Groupe.io is een intelligent communicatie- en productiviteitsplatform voor ondernemingen dat werknemers die wel en niet aan bureaus werken met elkaar verbindt.
Interacta is the only business platform that improves collaboration and knowledge management, involving people in business processes.
Replace your outdated intranet software with Axero. 100% useful. 100% customizable. 100% loved by millions of people.
A feature rich employee communication and engagement platform for mobile apps, intranets, digital displays and emails.