Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Git die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Git om te bepalen of er concurrenten zijn voor Git die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

GitLab maakt broncodebeheer eenvoudig. Begin met je gratis proefversie. Meer informatie over GitLab
Een slimme geïntegreerde ontwikkelomgeving en editor voor PHP en webontwikkelaars. Meer informatie over PhpStorm
Beoordeel nieuwe code, bekijk visuele codewijzigingen en voeg codewijzigingen met vertrouwen samen met geautomatiseerde statuscontroles.
een visuele samenwerkingstool waarmee je op een leuke, flexibele en lonende manier een gedeeld perspectief kunt creëren voor je team.
Bewaar en deel code, leg werk vast en volg het, en automatiseer CI-processen met deze samenwerkingstools voor softwareontwikkelingsteams.
Platform voor veilig versiebeheer en projectsamenwerking dat cloudhosting levert voor Subversion-, Perforce- en Git-opslagplaatsen.
Broncode-bewerkingstool voor MacOS, Windows en Linux.
DevSecOp platform met SAST, SCA, IDE integratie en gedistribueerde analyses om uw applicaties te beschermen tegen externe bedreigingen.
Planio laat je ontwikkelteams onbeperkte Git- en Subversion-opslagplaatsen maken en deze toegankelijk maken via SSH of HTTPS.

Sigrid

door Software Improvement Group

Sigrid in een SaaS-oplossing die aansluit op ISO 25010, om broncode van software te analyseren op verborgen risico’s en kwetsbaarheden.
Statistisch analyseprogramma dat een geïntegreerde ontwikkelingsomgeving voor R biedt. Het stelt teams in staat om een werkruimte te ontwikkelen, te delen en te beheren.
CodeScan biedt een end-to-end code-analyseoplossing die de kwaliteit en veiligheid van organisaties op het Salesforce-platform garandeert.
PTC Implementer is een oplossing voor verandermanagement die een gebruiksvriendelijke omgeving biedt voor het beheren van ontwikkelingen in IBM i-omgevingen.
Het alles-in-één platform voor codegezondheid dat organisaties voorziet van alles wat ze nodig hebben om veilige software te bouwen die eenvoudig te onderhouden is.
Codacy is een geautomatiseerde tool voor het beoordelen van code, waarmee ontwikkelaars problemen rechtstreeks vanuit de Git-workflows kunnen bewaken en oplossen.

Vind meer software in: