Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Flipsnack die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Flipsnack om te bepalen of er concurrenten zijn voor Flipsnack die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Maak presentaties en socialemedia-graphics met behulp van een grafische vormgevingstool die werkt met slepen en neerzetten en professionele opmaken.
Gratis pdf-lezer waarmee gebruikers pdf-documenten kunnen bekijken, ondertekenen, annoteren en afdrukken.
Squarespace is het alles-in-één platform om een aantrekkelijke website, online store of portfolio te creëren.
Cloudgebaseerde presentatiebeheertool die bedrijven helpt bij het maken van infographics, sjabloonbeheer en samenwerking.
Digitaal catalogusplatform dat je pdf omzet in een volledig interactieve ervaring. Beheer al je catalogi op één platform.
Creëer, herschik en optimaliseer inhoud in integreerbare digitale bladerboeken, creatieve middelen voor sociale media en e-mail, mobiele verhalen en meer.
InVision is het platform voor digitaal productontwerp dat bedrijven helpt met prototyping, app-ontwerp en samenwerking.
Creëer aantrekkelijke content voor sociale media en bedrijven als een professional - maar zonder een ontwerpteam, en gratis.
PDF zu Flipbook. Laden Sie beeindruckende Magazine, Kataloge, Broschüren, Berichte, Restaurantmenüs und noch viel mehr herunter, teilen oder betten Sie sie ein.
Met Designrr kunnen bedrijven automatische transcripties van audio- en videobestanden maken die vervolgens in eBooks kunnen worden omgezet.
Geïntegreerde bedrijfsmanagementoplossing die financiële, klantrelatie- en supply chain-processen automatiseert.
Een oplossing voor het beheer van webinhoud waarmee bedrijven controle kunnen houden over hun inhoud nadat deze is gepubliceerd.
Tool voor het maken van e-boeken voor digitale catalogi, online tijdschriften en digitale brochures. Helpt bij het converteren van pdf-bestanden naar online publicaties.
monday.com is een cloudgebaseerd Work OS waar teams hun projecten en dagelijkse werkzaamheden uitvoeren, of ze nu op kantoor, thuis of onderweg zijn.
Geef je content extra kracht met een bekroonde DAM-oplossing en ongeëvenaarde service. Vanaf $ 29.900 per jaar.