Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Catalyst die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Catalyst om te bepalen of er concurrenten zijn voor Catalyst die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

CentralReach is een toonaangevend platform voor EPD, praktijkbeheer en gegevensverzameling voor aanbieders van behandelingen in de toegepaste gedragsanalyse.
Pabau is een complete toepassing voor praktijkbeheer die wordt gebruikt door honderden zorgverleners in het VK. Beheer planningen en behandelingen.
Breng meer tijd door met je patiënten, in plaats van met je EPD.
Stap vandaag nog over op SimplePractice en sluit je aan bij meer dan 40.000 klanten met bloeiende gezondheids- en wellnessbedrijven.
Gebruik de software en apps van Vagaro Salon om reserveringen aan te nemen, betalingen te verwerken, herinneringen te verzenden en je bedrijf te promoten. Startprijs: $ 25 per maand.
Praktijkbeheersoftware die alles biedt wat je nodig hebt om je gezondheidskliniek te stroomlijnen.
ResearchManager integreert Data Management (EDC, ePRO, RTSM, eConsent) en Clinical Operations (CTMS, eTMF, LIMS, RIMS) naar keuze.
Clinical Studio vergemakkelijkt onderzoek door on-demand infrastructuur voor grote ondernemingen te leveren, tegen een vast bedrag.
eCOA van EvidentIQ is een intuïtieve en zeer configureerbare oplossing waarmee je gegevens van hoge kwaliteit in klinische onderzoeken kunt vastleggen.