Verken alternatieven voor WeTransfer die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor WeTransfer om te bepalen of er concurrenten zijn voor WeTransfer die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

PayPal helpt meer dan 17 miljoen bedrijven met betalings- en kredietoplossingen.
Webgebaseerde software waarmee je bestanden en foto's kunt openen en delen op pc, Mac, Android en iOS.
Filemail is een veilige cloudgebaseerde oplossing voor bestandsoverdracht. Voldoet aan een reeks mandaten, controleerbare routes, beheerders- en toegangsrechten.
Webgebaseerde app ontworpen om spreadsheets en documenten online op te slaan, te maken en te bewerken. Er zijn sjablonen, grafieken en opmerkingen beschikbaar.
Sync.com is een veilige vervanging voor Dropbox die wordt vertrouwd door meer dan 700.000 bedrijven en personen over de hele wereld.
Cloudinfrastructuur als een service gebouwd op een open cloudplatform dat je volledige controle, flexibele facturering en verhoogde beveiliging geeft.
Automatiseer het proces van het verzamelen van informatie en documenten van je klanten met de eenvoudige en veilige interface.
Desktop vastgoedbeheersoftware die het gemakkelijk voor je maakt om snel huur in te voeren en kosten te boeken, rapporten te genereren, notities bij te houden.
Met Sales Cloud laat jij je teams beter presteren door verkooprocessen te automatiseren en administratieve taken weg te nemen.
Webgebaseerde opslagoplossing met beveiligde gegevensoverdracht en ijzersterke codering die je documenten veilig houdt.
Software voor het beheer van digitale middelen en mediabibliotheek in één geïntegreerde, veilige en kosteneffectieve oplossing. Onbeperkt aantal gebruikers voor alle abonnementen.
Dropbox Business is de veilige oplossing voor het delen en opslaan van bestanden – geliefd bij werknemers en vertrouwd door IT-beheerders. Ga vandaag nog gratis aan de slag!
Cloudgebaseerde toepassing die is ontwikkeld voor zakelijke communicatie om te helpen bij het beheren van chat, vergaderingen, bestanden delen en meer.
Box is een modern platform voor contentbeheer dat transformeert hoe organisaties werken en samenwerken om sneller resultaten te bereiken.
CloudApp vermindert via zijn intelligente visuele communicatieplatform de frustraties en misverstanden van tekstgebaseerde communicatie.