Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor MedTrainer die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor MedTrainer om te bepalen of er concurrenten zijn voor MedTrainer die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

SIT Alemira is er om je leerlingen betrokken te maken, je cursussen te schalen en je te helpen je trainingsdoelen te bereiken. Meer informatie over Constructor
Het ultieme platform om online cursussen te creëren, op de markt te brengen en te verkopen vanaf je eigen website. Meer informatie over LearnWorlds
Leermanagementsysteem voor de gezondheidszorg dat beheerders helpt om snel klinische vaardigheden te evalueren en de naleving te verzekeren.
Ontdek waarom duizenden organisaties SAP Litmos vertrouwen voor hun compliance-training. Meer informatie op de website van Litmos.
Beheer salarisadministratie, online of in-house, en bespaar geld op urenregistratie, rapporten en verwerking van salarisadministratie.
SkyPrep is gespecialiseerd in het automatiseren en overzetten van elk aspect van je medewerkerstraining naar een online platform, eenvoudig en zonder gedoe.
Eén cloudgebaseerd nalevingsplatform dat kan voldoen aan al je vereisten. Eenvoudig voor werknemers om te gebruiken en eenvoudig voor managers om aan te passen. Probeer het nu.
niikiis is configureerbare alles-in-één software voor werknemerservaringen voor kleine en middelgrote bedrijven.
Beheersysteem voor competenties en referenties dat helpt bij het verbeteren van teamprestaties en het bijhouden van certificeringen.
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.
Gratis online leerbeheersysteem dat docenten van over de hele wereld een open source-oplossing biedt voor e-learning.
EHS- en nalevingsbeheeroplossingen voor bedrijven, speciaal ontwikkeld door gecertificeerde EHS-deskundigen.
BrainCert is de gemakkelijkste manier om online te leren, les te geven en samen te werken. BrainCert biedt vier producten in één uniforme oplossing.
Compliance-software voor 2020 eenvoudig gemaakt. Beheer de compliance met een webgebaseerde oplossing die je de flexibiliteit biedt om overal te werken.
Vergroot de betrokkenheid van leerlingen en het behoud van kennis in het hoger onderwijs en bedrijfstrainingen.