Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Beste 15 alternatieven voor Applauz Recognition

Verken alternatieven voor Applauz Recognition die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Applauz Recognition om te bepalen of er concurrenten zijn voor Applauz Recognition die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

WorkTango stelt bedrijven in staat om hun werknemers een stem te geven en eenvoudig feedback te verzamelen voor elk doel om bruikbaar inzicht te ondersteunen.
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.
Het enige platform voor erkenning en betrokkenheid van medewerkers dat integreert met Amazon om lonende, eenvoudige, flexibele erkenning te bieden.
Kudos is een sociaal collega-tot-collega medewerkerserkenningssysteem dat is ontworpen om medewerkersbetrokkenheid te leveren met een geweldige medewerkerservaring. Meer informatie over Kudos
Assembly is een cultuurtool die 95% van de medewerkersbetrokkenheid met een Assembly stimuleert. Het is gratis positief rendement. Het is gratis voor een onbeperkt aantal gebruikers.
Connecteam's alles-in-één app is krachtig en eenvoudig in gebruik en biedt taakplanning met GPS-statusupdates, ploegendienstnotities en meer.
niikiis is configureerbare alles-in-één software voor werknemerservaringen voor kleine en middelgrote bedrijven.
Flexibele en samenwerkende, op vaardigheden gebaseerde oplossing voor leer- en talentbeheer, waarmee iedereen zijn/haar vaardigheden objectief kan verzamelen en delen.
Uitgebreid, volledig schaalbaar HCM-platform op maat gemaakt voor werkgevers in het MKB.
Motivosity is een softwareoplossing voor de erkenning van werknemers die de medewerkersbetrokkenheid en de bedrijfscultuur verbetert.
Cloudgebaseerde loonadministratie, HR, werving, onboarding, leren, prestatie, opvolging, beloning, roostering, enquêtes, beloningen en meer.
Toonaangevend talentmanagementplatform voor prestatiebeheer, 360-graden beoordelingen, realtime feedback, OKR's en sociale waardering.
Verbind teams op afstand, krijg feedback van medewerkers, erken en beloon je teams met het alles-in-één betrokkenheidsplatform van Empuls.
WebHR wordt goed beoordeeld en is leider in Cloud HR. Het helpt je bij het beheren van de belangrijkste activa in je bedrijf - je personeel.
Lanteria is een product voor HR-beheer met 7 verschillende oplossingen, dat perfect is geïntegreerd met Office 365 en SharePoint.