JumpCloud Directory Platform alternatieven

Verken alternatieven voor JumpCloud Directory Platform die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor JumpCloud Directory Platform om te bepalen of er concurrenten zijn voor JumpCloud Directory Platform die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Kajabi is de alles-in-één tool die is gemaakt om ondernemers, influencers en experts in staat te stellen hun volledige online aanwezigheid te beheren.
Een reeks samenwerkingsproducten voor teams en kleine bedrijven. Webconferenties, bestandsdeling en planning in de cloud.
Microsoft To Do is een samenwerkingssoftware waarmee gebruikers takenlijsten met elkaar kunnen delen, herinneringen kunnen instellen en notities kunnen toevoegen.
Duizenden MSP's en kleine IT-afdelingen gebruiken Kaseya VSA-software voor IT-beheer om hun IT te automatiseren. Begin vandaag nog met de gratis proefperiode.
Eén modern systeem voor loonadministratie, secundaire arbeidsvoorwaarden, HR en IT
Bevat anti-spyware, anti-phishing, webcontrole, anti-spam en botnetbescherming met mogelijkheden voor beheer op afstand.
Database- en analyseplatform voor het snel leveren van de volgende generatie schaalbare oplossingen voor e-commerce en bedrijfslijnen.
De meervoudige verificatie van Duo Security geeft je gebruikers via één tik gemakkelijke toegang tot toepassingen, met beveiliging tegen diefstal van inloggegevens.
Geautomatiseerde cloud MDM voor Macs, iPhones, iPads en Apple TV's. Beveiliging, patching en slimme inventaris worden op de automatische piloot gezet.
Wij bieden oplossingen voor Mac, iPad, iPhone en Apple TV voor elk bedrijf, overheidsinstelling of school, op elke schaal. Meer informatie over Jamf Pro
Een geïntegreerd pakket met toepassingen omvat e-mail, agenda en adresboek die 24/7 toegankelijk zijn via internet.
Deze cloudgehoste LDAP- en RADIUS-systemen helpen je ervoor te zorgen dat werknemersaccounts alleen toegang hebben tot de bronnen die ze nodig hebben.
Cloudcomputingplatform voor het creëren van VM's, het ontwerpen en uitvoeren van webgebaseerde toepassingen, smart client-toepassingen en XML-webservices.
Okta biedt de basis voor veilige verbindingen tussen mensen en technologie. Gebruik de cloud om op elk gewenst moment toegang te krijgen tot apps op elk apparaat.
Addigy biedt een toonaangevend cloudgebaseerd IT-managementplatform, specifiek voor het beheer van je Apple-ecosysteem. Meer informatie over Addigy