Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Beste 15 alternatieven voor JumpCloud Directory Platform

Verken alternatieven voor JumpCloud Directory Platform die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor JumpCloud Directory Platform om te bepalen of er concurrenten zijn voor JumpCloud Directory Platform die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Microsoft To Do is een samenwerkingssoftware waarmee gebruikers takenlijsten met elkaar kunnen delen, herinneringen kunnen instellen en notities kunnen toevoegen.
Okta biedt de basis voor veilige verbindingen tussen mensen en technologie. Gebruik de cloud om op elk gewenst moment toegang te krijgen tot apps op elk apparaat.
Een geïntegreerd pakket met toepassingen omvat e-mail, agenda en adresboek die 24/7 toegankelijk zijn via internet.
Ping Identity (NYSE: PING) biedt intelligente identiteitsmogelijkheden zoals eenmalig inloggen en meervoudige verificatie voor gebruikssituaties van personeel, klanten en partners.
Database- en analyseplatform voor het snel leveren van de volgende generatie schaalbare oplossingen voor e-commerce en bedrijfslijnen.
Kajabi is de alles-in-één tool die is gemaakt om ondernemers, influencers en experts in staat te stellen hun volledige online aanwezigheid te beheren.
Addigy biedt een toonaangevend cloudgebaseerd IT-managementplatform, specifiek voor het beheer van je Apple-ecosysteem.
Eén modern systeem voor loonadministratie, secundaire arbeidsvoorwaarden, HR en IT Meer informatie over Rippling
Bevat anti-spyware, anti-phishing, webcontrole, anti-spam en botnetbescherming met mogelijkheden voor beheer op afstand.
Deze cloudgehoste LDAP- en RADIUS-systemen helpen je ervoor te zorgen dat werknemersaccounts alleen toegang hebben tot de bronnen die ze nodig hebben.
Een totaaloplossing voor het beheer van iOS, Mac, Android, Apple TV's, en Windows-apparaten en -laptops. Meer informatie over Hexnode UEM
Geautomatiseerde cloud MDM voor Macs, iPhones, iPads en Apple TV's. Beveiliging, patching en slimme inventaris worden op de automatische piloot gezet.
De meervoudige verificatie van Duo Security geeft je gebruikers via één tik gemakkelijke toegang tot toepassingen, met beveiliging tegen diefstal van inloggegevens.
Duizenden MSP's en kleine IT-afdelingen gebruiken Kaseya VSA-software voor IT-beheer om hun IT te automatiseren. Begin vandaag nog met de gratis proefperiode.
Cloudcomputingplatform voor het creëren van VM's, het ontwerpen en uitvoeren van webgebaseerde toepassingen, smart client-toepassingen en XML-webservices.