Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Woosmap die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Woosmap om te bepalen of er concurrenten zijn voor Woosmap die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Creëer en beheer op je eigen website en mobiele apps pagina's voor elk van je locaties op schaal.
Online en lokale oplossing die bedrijven helpt met gegevensbeheer, voorspellende modellen, geocodering, planning en meer.
Mapbox is het platform voor locatiegegevens voor mobiele, webgebaseerde en lokale apps die de manier veranderen waarop mensen zich door steden verplaatsen en de wereld verkennen.
Rayven is een codevrij platform voor het gebruik van speciaal ontwikkelde oplossingen voor IOT, machine learning en voorspellende analyses.
FindMyStore is een interactieve, SaaS-gebaseerde oplossing voor het zoeken van winkels die gebruikers een naadloze overgang biedt van online naar de winkelervaring.
Adverity is een toonaangevende tool voor gegevensintelligentie waarmee bedrijven de complexiteit kunnen verminderen en betere marketingbeslissingen kunnen nemen.
Uitgebreide store locator-service met een krachtige API.
Al meer dan 30 jaar de meest vertrouwde EHSQ-software voor het garanderen van klantensucces.
NextBillion.ai is een ruimtelijke-gegevensplatform dat ondernemingen helpt complexe locatieproblemen aan te pakken en locatiegegevens te beheren.