Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Shotcut die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Shotcut om te bepalen of er concurrenten zijn voor Shotcut die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Open source-oplossing voor videobewerking die video-overgangen biedt via watermerken, beeldoverlays, het maken van titels en meer.
VSDC is een gratis video-editor voor Windows.
Eenvoudige software voor videobewerking om video's te maken met favoriete audiotracks, achtergronden, speciale visuele en audio-effecten, overlay, tekst.
Maak je videoclips uniek met een oplossing waarmee iedereen audio, speciale effecten, filmfilters, bewegende titels en meer kan toevoegen.
Een volledig uitgerust videobewerkingsprogramma om binnen enkele minuten professioneel ogende video's te maken. Video's maken was nog nooit zo eenvoudig.
Uiterst realistisch weergavesysteem met GPU- en CPU-rendering, modellering, video-editor, vormgeving, simulaties en meer.
Videobewerkings-app die productie mogelijk maakt door middel van kleurcorrectie, visuele effecten, bewegende beelden en post-productie audio.
Adobe Premier Pro is een videobewerkingsoplossing die helpt bij het maken van bijschriften, het opnieuw formatteren van video's, het aanpassen van curven en meer.
Flaneer biedt cloudwerkstations voor videobewerkingsstudio's. Met Flaneer kun je video's bewerken vanuit je browser.
Tool voor videobeheer die videohosting mogelijk maakt aan de hand van HD-delen, statistieken en bewerken.
Movavi Video Editor Plus brengt creatieve ideeën tot leven. Maak video's met speciale effecten, keyframe-animatie en kant-en-klare intro's.
'Honderden sjablonen, waaraan je alles kunt veranderen om er jouw eigen video van te maken, zonder dat je te maken krijgt met timing en flow.
Boosted is een toonaangevend platform voor het maken en bewerken van video's voor bedrijven in het MKB en ondernemers die hun merken met succes willen laten groeien.
Renderforest helpt bij het maken van verklarende animaties, promotievideo's, diavoorstellingen met muziek en zelfs je eigen professionele logo.
De alles-in-één tool van Powtoon maakt het eenvoudig om video's van professionele kwaliteit te maken - geen vaardigheden nodig. Upload beeldmateriaal en voeg overgangen toe. Snel. Eenvoudig.