Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Bryt die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Bryt om te bepalen of er concurrenten zijn voor Bryt die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Plaid is een technologieplatform waarmee toepassingen verbinding kunnen maken met bankrekeningen van gebruikers.

Intelligrow

door Intelligrow Consultancy Services

(0)
Een op het web en mobiele toepassing gebaseerde kredietoplossing en kernbanktoepassing voor financiële ondernemingen, microfinanciering en coöperatieve banken.
Online software voor kredietverlening die alle cycli van het kredietverleningsproces bestrijkt: oorsprong, acceptatie, onderpand, beheer en inning.
Leningonderhoud - betaalbaar, ultramodern, gebruiksvriendelijk en volledig. Naadloze integratie met QuickBooks en Microsoft Office
Een kant-en-klaar kredietplatform met aanpassingsopties. Volledige automatisering van het leningsbeheerproces.
Geïntegreerd API-gestuurd platform voor het opstellen en beheren van leningen met opties voor secundaire portfoliomarketing en partnerkanaalbeheer. Meer informatie over Lendstream
ABLE Origination is een end-to-end systeem voor het genereren van leningen voor banken en MFI's (Money Flow Index).
Software voor leendiensten bij de meest geavanceerde interface van de sector voor wiskunde en aanpassingen voor leners met speciale behoeften.
ACP is de krachtige end-to-end geïntegreerde oplossing voor kredietautomatisering van axefinance die beschikbaar is als een lokaal gehoste of SaaS-oplossing.
timveroOS: Stroomlijnt de kredietverlening op schaal met een alles-in-één platform, versnelt de besluitvorming met 12x en verhoogt de leningswinst met 10%. Meer informatie over timveroOS
Breng verzekeraars en polishouders samen met Financial Services Cloud.
Alles-in-één kredietbeheersysteem Stroomlijn kredietbeheer en risicoscores, met CRM, crowdfunding en schuldbeheer. Meer informatie over Fintech Market Core System
Je kunt deze zeer flexibele CRM 14 dagen gratis uitproberen.
Automatiseer het proces van het verzamelen van informatie en documenten van je klanten met de eenvoudige en veilige interface.

Shaw

door Shaw Systems Associates

De softwareoplossing van Shaw Systems beheert elk aspect van de levenscyclus van onderhoud door middel van achterstallig beheer, herstel en plaatsing.