Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor AutoCAD Architecture die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor AutoCAD Architecture om te bepalen of er concurrenten zijn voor AutoCAD Architecture die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Alles-in-één BIM-, 2D-ontwerp- en 3D CAD-software voor Mac en Windows. Met efficiënter ontwerpen, eenvoudiger modelleren, snellere weergave en uitstekende documentatie.
Hiermee kunnen organisaties van elke omvang snel en betaalbaar krachtige technische afbeeldingen maken.
Een reeks samenwerkingsproducten voor teams en kleine bedrijven. Webconferenties, bestandsdeling en planning in de cloud.
Geïntegreerde software voor projectmanagement, urenregistratie, facturering, rapportage en boekhouding voor professionele dienstverleners.
Maak 2D-tekeningen op een efficiëntere manier.
Dankzij een krachtige 3D-modelmaker, 2D-documentatie, cloudopslag, apps voor AR/VR-visualisatie en meer krijg je de klus geklaard met het pakket van SketchUp.
Bluebeam Revu introduceert veelgevraagde nieuwe functies en verbeteringen voor het automatiseren en versnellen van kritieke werkprocessen.
AutoCAD 2D en 3D CAD-software biedt innovatieve tools voor ontwerp en documentatie. Bel (855) 223-9694 om met de afdeling Verkoop te spreken.
Revit BIM-software bevat functies voor architectonisch ontwerp, MEP en bouwtechniek, en constructie.
GRAPHISOFT ontwikkelt softwareproducten voor building information modeling (BIM) voor architecten, interieurontwerpers en planners.
Volledig functionele 2D/3D CAD-software met levenslang geldige licenties. Nieuwste technologieën van IntelliCAD, ACIS en Teigha. Scherpe prijs, eenvoudig in gebruik.
3D-modelleringssoftware biedt modellering, tekenen en visualisatie voor architecten, ingenieurs en infrastructuurprofessionals. Meer informatie over MicroStation
De enige 3D-huisontwerpsoftware die conceptuele ontwerpen maakt in slechts 2 uur.
BricsCAD, de alles-in-één CAD-ontwerpoplossing in .dwg die aan al je behoeften voldoet: 2D-ontwerp, 3D-modellering, mechanisch ontwerp en BIM.
IDEA is het goedkopere alternatief voor Revit® of ArchiCAD®, en is eenvoudig, snel te gebruiken en zeer betaalbaar.