Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Picktime die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Picktime om te bepalen of er concurrenten zijn voor Picktime die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Selfservice afsprakenplanning met een zeer gebruiksvriendelijke planningstool, zodat jij tijd overhoudt voor de rest van je takenlijst. Meer informatie over Acuity Scheduling
Online boekingssysteem met herinneringen voor alle servicebedrijven! Laat klanten zelf online afspraken maken – Inclusief gratis versie.
Verander gemiste oproepen in geboekte afspraken met gebruiksvriendelijke en gratis online planning.
Calendly helpt je vergaderingen te plannen zonder vele e-mails heen en weer te sturen.
Wix Bookings is een toonaangevend online planningsplatform dat wereldwijd door miljoenen bedrijfseigenaren wordt gebruikt.
Bespaar tijd met krachtige, gebruiksvriendelijke software voor het plannen van afspraken, met klantgeschiedenis (CRM), geautomatiseerde marketing en nog veel meer.
Webconferentie-oplossing voor online leren. Integreert met je bestaande LMS.
Gebruik de software en apps van Vagaro Salon om reserveringen aan te nemen, betalingen te verwerken, herinneringen te verzenden en je bedrijf te promoten. Startprijs: $ 25 per maand.
Aanmeldingstool voor beheerders van groepen en vrijwilligers. Plan vrijwilligers, organiseer evenementen en verzamel geld in één enkele aanmelding.
Laat je bedrijf groeien met deze gratis oplossing voor het plannen van afspraken die wordt geleverd via internet, desktop, Android en iOS.
Online planning voor bedrijven gemakkelijk gemaakt.
De ultieme software voor het plannen van afspraken voor drukke professionals. Laat klanten 24/7 online diensten boeken en je hebt geen last meer van no-shows.
De webgebaseerde oplossing voor online boeken en beheer. Creëer uw eigen boekingspagina en ervaar het intuïtieve beheer van uw middelen. Vermijd no-shows en dubbele boekingen.
Online boeken, plannen, genereren van leads, klantbehoud, rapportage en voordelige handelsverwerking voor elk bedrijf.
Afsprakenplanning is nu aanpasbaar en betaalbaar met aangepaste integraties, betalingsverwerking, wachtlijsten, aangepaste lay-outs en meer.