Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Clonezilla die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Clonezilla om te bepalen of er concurrenten zijn voor Clonezilla die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

NinjaOne is een eenvoudige, alles-in-één oplossing voor IT-activiteiten die MSP's en IT-professionals graag gebruiken. Meer informatie over NinjaOne
Iperius Backup voor servers, VMware ESXi, Hyper-V, SQL Server, MySQL, Exchange - naar de Cloud, NAS, RDX, Tape, FTP, Google Drive, S3.
OS Deployer levert uitgebreide software voor het automatiseren van schijfreplicatie en het OS-implementatieproces. Meer informatie over ManageEngine OS Deployer
Lokaal platform dat bedrijven helpt met het klonen van schijven, een oplopend aantal back-ups, aanpasbare sjablonen, planning en meer.
Moderne back-upsoftware voor MSP: jouw controlecentrum om gegevens te beschermen.
SmartDeploy's unieke gelaagde aanpak maakt single-image management van Windows en applicaties mogelijk.
On-premises back-upbeheeroplossing voor de pc die dagelijkse disk-imaging en back-ups van de bestanden op de harde schijf uitvoert.
Pakket voor schijfweergave dat bedrijven helpt met OS-implementatie, platformonafhankelijk migratiebeheer, apparaattoewijzing en meer.
SimpleBackups is een alles-in-één automatiseringsdienst voor back-up van websites en databases.
Mac-oplossing voor gegevensherstel die schijfstatus, Mac-opschoning, duplicatenzoeker, gegevensbescherming en gegevensback-up biedt.
Het biedt basis- en geavanceerde functies om de veiligheid van het systeem en gegevens op zowel Windows-pc als Windows-server te garanderen.

Vind meer software in: