Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Beste 15 alternatieven voor Square Appointments

Verken alternatieven voor Square Appointments die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Square Appointments om te bepalen of er concurrenten zijn voor Square Appointments die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

SaaS-oplossing met terugkerende afspraken, fotogalerij, dagelijkse rapportage en CRM-functionaliteit voor kappers en schoonheidssalons.
Deze tool voor kliniekbeheer helpt gebruikers bij het beheren van de verkoop, afspraken en meer, en is ideaal voor individuele artsen en kleine bedrijven.
TimeTrade Scheduler biedt vier implementaties die kunnen worden geschaald om aan je behoeften te voldoen: voor grote ondernemingen, evenementen en klassen, Salesforce of het MKB.
Calendly helpt je vergaderingen te plannen zonder vele e-mails heen en weer te sturen.
De beste reserveringssoftware ter wereld voor de beauty- en wellnessbranche. Onbeperkte mogelijkheden, zonder abonnement. Meer informatie over Fresha
Clover is een alles-in-één verkooppunt- en betalingssysteem en integreert de functionaliteiten van een kassa, betaalterminal en POS-systeem.
Laat je bedrijf groeien met deze gratis oplossing voor het plannen van afspraken die wordt geleverd via internet, desktop, Android en iOS.
Automatiseer de boekingen, annuleringen, herinneringen en betalingen van je klanten met behulp van deze zeer gebruiksvriendelijke online planningssoftware. Meer informatie over Acuity Scheduling
Eenvoudige en moderne planningssoftware die is ontworpen voor verkoop en marketeers. Gebruikt door bedrijven van elke omvang in elke sector.
Complete oplossing voor praktijkbeheer met boeken, plannen, facturering en patiëntendossiers.
>> De alles-in-één software voor salons met meer dan 3 werknemers << Beheer de marketing, afspraken, voorraad en het personeel met volledige ondersteuning.
PayPal helpt meer dan 17 miljoen bedrijven met betalings- en kredietoplossingen.
Windows- en cloudgebaseerde oplossingen met volledig geïntegreerde online afspraken maken, payroll, marketing en creditcardverwerking.
Een krachtige, gebruiksvriendelijk online toepassing die speciaal is ontworpen voor het beheren van je salon. Online planning, e-mail, sms-berichten en meer
Gebruik de software en apps van Vagaro Salon om reserveringen aan te nemen, betalingen te verwerken, herinneringen te verzenden en je bedrijf te promoten. Startprijs: $ 25 per maand.