Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Wix die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Wix om te bepalen of er concurrenten zijn voor Wix die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Divi is een populair WordPress-thema en de ultieme visuele paginabuilder.
Creëer prachtige websites zonder code met Tilda. Meer dan 550 vooraf ontworpen, responsieve blokken zijn beschikbaar voor je webprojecten.
Open source-winkelwagensoftware met catalogusbeheer en capaciteiten voor kruisverkoop.
Square POS is een volledige point-of-sale-oplossing met verscheidene programma's, van het volgen van verkoop en voorraad tot uitgebreide analyses.
Visuele websitebouwer met slepen en neerzetten-functionaliteit voor het ontwerpen van aangepaste, professionele websites zonder code te hoeven schrijven.
Creëer je website met gebruiksklare stijlen, lay-outs en sjablonen. Er zijn geen ontwerp- of coderingsvaardigheden vereist.
's Werelds meest populaire software voor het creëren van blogs en websites. Het is open source-software die gratis te gebruiken is.
Shopify is een handelsplatform dat verkoop eenvoudig maakt voor iedereen – online, op een winkellocatie en alles daartussenin.
Pagina-ontwerpfunctie voor WordPress. Gebruik sectorspecifieke vooraf ontworpen thema's of creëer je eigen pagina met functionaliteit op basis van slepen en neerzetten.
Webgebaseerd open source e-commerceplatform dat helpt bij het creëren van een online winkel met thema's, betaling, verzendopties en meer.
Weebly helpt je je online store te starten en te laten groeien met stapsgewijze begeleiding, volledige SEO-optimalisatie, marketingtools en meer.
Zyro is een supereenvoudige website bouwer – gebruik AI-tools om in minder dan een uur een verbluffende website te maken. Ons Customer Success-team is 24/7 beschikbaar.
Open source set van geïntegreerde zakelijke toepassingen voor CRM, POS, website, e-commerce, verkoop, accounting, magazijn, HR, project en marketing.
CMS is ontworpen om zowel beginnende gebruikers als deskundige ontwikkelaars te helpen bij het bouwen van websites en toepassingen.
Het alles-in-één marketingplatform van Mailchimps helpt kleine bedrijven met slimmere marketing, zodat je sneller kunt groeien.