Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

GIMP (GNU Image Manipulation Program) alternatieven

Verken alternatieven voor GIMP (GNU Image Manipulation Program) die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor GIMP (GNU Image Manipulation Program) om te bepalen of er concurrenten zijn voor GIMP (GNU Image Manipulation Program) die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Software voor beeldbewerking die elke foto kan bewerken en effecten kan toevoegen, illustratieve ontwerpen en retouchering kan creëren om aan je specificaties te voldoen.
Web- en mobiel platform waarmee bedrijven sociale afbeeldingen, video's en bestemmingspagina's kunnen maken met behulp van beschikbare tools.
Cloudgebaseerde oplossing die grafische vormgeving biedt door middel van video- en filmbewerking, online delen, audio-opnames en meer.
On-premises UX-tool voor bedrijven die helpt om ontwerpen voor web en mobiel te maken via prototyping, delen, samenwerking en meer.
Een oplossing voor fotografiestudio's met onbeperkte batchverbetering, fotobewerking, tool voor watermerken en meer.
Professioneel beeldbewerkingsprogramma voor grafische vormgevers.
Krita is een gratis professioneel tekenprogramma voor digitale kunst, illustraties, striptekeningen en creatieve tekenliefhebbers.
Oplossing voor grafische vormgeving waarmee bedrijven logo's, pictogrammen, billboards, boekillustraties en meer kunnen ontwerpen.
Vectorillustraties, lay-out, fotobewerking, typografie en nog veel meer: CorelDRAW Graphics Suite doet het allemaal.
Uiterst realistisch weergavesysteem met GPU- en CPU-rendering, modellering, video-editor, vormgeving, simulaties en meer.
Maak presentaties en socialemedia-graphics met behulp van een grafische vormgevingstool die werkt met slepen en neerzetten en professionele opmaken.
Hiermee kunnen organisaties van elke omvang snel en betaalbaar krachtige technische afbeeldingen maken.
Teken- en schilderoplossing voor illustraties, animaties, conceptkunst, stripverhalen en manga's die tutorials en gemeenschapsondersteuning bieden.
Cloudgebaseerd en lokaal platform waarmee bedrijven aangepaste ontwerpen kunnen maken en prototypes kunnen delen met teamleden.
Responsieve toepassing voor grafische vormgeving die kan worden gebruikt voor UI-projecten.

Vind meer software in: