Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor cally.com die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor cally.com om te bepalen of er concurrenten zijn voor cally.com die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Calendly helpt je vergaderingen te plannen zonder vele e-mails heen en weer te sturen.
Gebruik de software en apps van Vagaro Salon om reserveringen aan te nemen, betalingen te verwerken, herinneringen te verzenden en je bedrijf te promoten. Startprijs: $ 25 per maand.
MINDBODY-software voor fitness- en beautybedrijven is afgestemd op wellnessbedrijven die planning- en bedrijfsmanagementsystemen nodig hebben.
Alles-in-één-app voor buitendienstbeheer met volledige functionaliteit om werkzaamheden van elke omvang te runnen en laten groeien. Facturering, betalingen en meer!
Wrike is software voor projectmanagement met kant-en-klare sjablonen, Gantt-diagrammen, Kanbanborden, geautomatiseerde goedkeuringen, rapportage en meer.
Met Doodle kunnen drukke professionals zich concentreren op hun echte werk doordat het uitvoeren van tijdrovende taken, zoals het plannen en organiseren van vergaderingen, snel en gemakkelijk wordt.
De gemakkelijke manier om je werknemers in te plannen en met hen te communiceren. Bespaar veel tijd en verminder het ziekteverzuim. Gratis voor maximaal 75 werknemers.
Creëer en deel personeelsplanningen overal en op elk moment in elke browser. De planner met slepen en neerzetten werkt net zo eenvoudig als een spreadsheet.
Cloudgebaseerde software voor online boeking, planning, verkoop en marketing – alles wat je nodig hebt om je spa of salon beter te runnen.
Laat je bedrijf groeien met deze gratis oplossing voor het plannen van afspraken die wordt geleverd via internet, desktop, Android en iOS.
Met Goldie kun je moeiteloos afspraken plannen en het aantal no-shows verlagen door geautomatiseerde sms-herinneringen te gebruiken, en betalingen voor diensten ontvangen.
De wagenparkbeheersoftware van Verizon Connect voor kleine tot middelgrote bedrijven met een wagenpark van 5 of meer voertuigen.
Bitrix24 maakt het eenvoudig om de planning en werktijd van werknemers te beheren. Gebruik Bitrix24 voor het hele team met een onbeperkt aantal gratis gebruikers.
De snelste, eenvoudigste en meest waardevolle planningsoftware om alles te automatiseren, van het eerste klantcontact tot uitbetaling.
Laat je kleine onderneming er groter uitzien. Jobber helpt bedrijven in de thuisdienst om sneller offertes te maken, opdrachten in te plannen, te factureren en betaald te krijgen.

Vind meer software in: