OrderMore alternatieven

door OrderMore

Bekijk alternatieven voor OrderMore die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor OrderMore om te bepalen of er andere opties zijn voor OrderMore die je ook zou kunnen overwegen.

Square POS is een volledige point-of-sale-oplossing met verscheidene programma's, van het volgen van verkoop en voorraad tot uitgebreide analyses.
TouchBistro is een iPad POS en geïntegreerde betalingsoplossing gebouwd voor restaurantmensen, door restaurantmensen.
Clover is een alles-in-één verkooppunt- en betalingssysteem en integreert de functionaliteiten van een kassa, betaalterminal en POS-systeem.
talech is cloudgebaseerde verkooppuntsoftware voor de iPad voor restaurants, winkels en dienstverlenende bedrijven.
Revel Systems is een cloudgebaseerde verkooppuntoplossing (POS) voor de iPad die snel, intuïtief en veilig is.
Toast is een alles-in-één POS- en restaurantbeheersysteem dat is gebouwd om de efficiëntie te verbeteren en de kosten drastisch te verlagen.
Gratis cloudgebaseerd POS voor cafés en winkels met voorraadbeheer, loyaliteitsprogramma, elektronische ontvangstbewijzen en klantcommunicatie.
ERP eenvoudig gemaakt voor detailhandelaren, restaurants, distributiebedrijven en ondernemingen op het digitale pad om hen te helpen concurrerend te blijven.
NCR Silver levert de tools die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Cloudgebaseerde e-POS, bruikbare inzichten, marketingtools en meer.
Cloudgebaseerde software-oplossing voor verkooppunten, kan veilig worden gebruikt op elk apparaat, zowel online als offline. Maakt naadloos verbinding met invoegtoepassingen.
eHopper is een gratis mobiel POS-systeem ideaal voor winkels en restaurants om hun activiteiten te versnellen en de omzet te laten groeien.
Sapaad is een toonaangevend cloudgebaseerd point-of-sale (POS) dat door duizenden restaurants wereldwijd wordt vertrouwd.
Linga rOS® has a broad feature set built to serve QSR, full-service, bars, pizzerias, Bubble Tea Shops, Cigar Lounges and franchises...
Vital POS is een flexibel cloudgebaseerd softwaregestuurd aanbod voor een breed spectrum van verkopers.
Cloudgebaseerde POS-software voor de iPad die detailhandelaren in de voedsel- en dranksector helpt hun bedrijfsefficiëntie en klantervaring te verbeteren.

Vind meer software in: