OCTELAS alternatieven

door Illuminis Insight Software

Bekijk alternatieven voor OCTELAS die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor OCTELAS om te bepalen of er andere opties zijn voor OCTELAS die je ook zou kunnen overwegen.

Als de vertrouwde leider op het gebied van analyse, helpt Tableau mensen en organisaties meer datagestuurd te werk te gaan. Meer informatie over Tableau
De UltiPro® cloudoplossingen voor HR, salarisadministratie en talentbeheer van Ultimate Software helpen organisaties de werknemerservaring te verbeteren en te laten groeien.
NetSuite ERP voert al je belangrijke backoffice-activiteiten en financiële bedrijfsprocessen uit op één enkel, geïntegreerd platform in de cloud. Meer informatie over NetSuite
Sisense is een volledige oplossing voor rapportage en analyse, waarmee zakelijke gebruikers inzichten kunnen visualiseren, verkennen en afleiden uit complexe gegevens. Meer informatie over Sisense
Simple business intelligence and reporting dashboards for small and medium businesses. Track the right metrics. Accelerate your growth.
Of je nu een BI-analist bent of een ontwikkelaar, mensen vertrouwen erop dat jij ruwe gegevens kunt omzetten naar krachtige inzichten.
Qlik Sense is a business intelligence (BI) and visual analytics platform that supports a range of analytic use cases.
Gegevens en analyses op schaal. Eén softwareplatform met onbeperkte mogelijkheden, met ondersteuning voor meer gebruikers en meer gegevens in meer gebruiksscenario's.
Databox is een platform voor bedrijfsanalyse dat al je gegevens op één plaats verzamelt zodat je de prestaties kunt volgen en inzichten kunt ontdekken.
Alles-in-één cloudplatform inclusief een dashboardontwerper, geautomatiseerde gegevensvernieuwing en uitgebreide gegevensmanipulatie en automatische publicatie.
Dundas BI is het meest flexibele platform voor business intelligence en datavisualisatie met dashboards, rapportage en data-analyse.
BOARD biedt een complete toolkit voor het transformeren van onbewerkte gegevens in bruikbare informatie, via een geïntegreerd BI- en CPM-platform. Meer informatie over Board
Een complete oplossing voor het beheer van bedrijfsprestaties met rapportage, budgettering, dashboards en datawarehousing.
Hubble maakt realtime financiële rapportage met JD Edwards en Oracle E-Business Suite ongelooflijk eenvoudig.
Toonaangevend self-service data-analyseplatform dat is ontworpen om analisten te helpen bij het voorbereiden, mixen en analyseren van gegevens met behulp van een herhaalbare workflow.

Vind meer software in: