Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Capture Expense die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Capture Expense om te bepalen of er concurrenten zijn voor Capture Expense die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

AFAS urenregistratie: snel, eenvoudig & volledig geïntegreerd. Bespaar tijd, automatiseer administratie & factureer correct. Ontdek de voordelen! Meer informatie over AFAS Software
Automatiseer de reis- en zakelijke onkostendeclaraties, stroomlijn goedkeuringen, verkrijg zichtbaarheid en grip op je uitgaven. Meer informatie over Zoho Expense
Pleo is de uitgavenoplossing voor teams in Europa die hun onkostendeclaratie willen vereenvoudigen en zich willen richten op het werk dat ertoe doet. Meer informatie over Pleo
Volg moeiteloos je inkomsten en beheer onkosten onderweg met Expensify.
Spendesk is de alles-in-één oplossing voor uitgavenbeheer die handmatige onkostendeclaraties automatiseert en realtime inzicht biedt in de uitgaven.
Automatiseert en stroomlijnt je proces voor onkostenrapporten; hiermee kunnen medewerkers onkostendeclaraties creëren, indienen, goedkeuren en verwerken.
Slim en eenvoudig uitgavenbeheer voor opschalende bedrijven. Vraag, keur goed, ontvang en betaal vanuit één platform met Procurify.
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.
Stroomlijn onkostenbeheer met Tipalti. Creëer en declareer eenvoudig personeelskosten via mobiel en internet voor snelle wereldwijde terugbetalingen.
BizAway biedt je accountafdeling de mogelijkheid om helemaal zelf de meest geschikte oplossing te boeken.
Het verwerkt automatisch bonnen en facturen in realtime en geeft ze bewijskracht. Koppelbaar met HR-, ERP- of CRM-oplossing.
Xpendor is een krachtige SaaS-oplossing voor het beheer van facturen, uitgaven en terugbetalingen van elke bedrijfsafdeling.
De alles-in-één app voor declaraties, creditcards en employee benefits
Met de oplossing voor uitgavenbeheer van Payhawk kun je de uitgaven van werknemers controleren, kilometer- en dagvergoedingen declareren en out-of-pocket uitgaven vergoeden.
Beheer je directe en indirecte inkoop op je eigen privéplatform voor inkoop. Gratis versie beschikbaar.